Салат з капустою і помідорами на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, соковитий і яскравий салат з капустою і помідорами на зиму стане в нагоді до будь-якого застілля. Заготівля проста, але дуже практична. Беріть на замітку!
Салат з капустою і помідорами на зиму виручить вас в будь-який момент. Така заготовка хороша у вигляді салату, а також як добавка до борщу. Якщо ви не встигаєте почистити овочі для борщу, то додайте такий салат - в ньому є все, що потрібно для борщу.
- Капуста білокачанна - 300 грам
- Помідори - 150 грам
- Морквина - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Солодкий перець - 100 грам
- Масло рослинне - 30 грам
- Оцет 9% - 30 грам
- Цукор - 20 грам
- Сіль - 7 грам
Підготуйте інгредієнти за списком для приготування салату з капустою і помідорами на зиму.
Капусту наріжте смужками.
Морквину натріть на крупній тертці, помідори наріжте часточками, а солодкий перець і цибулю - півкільцями.
Овочі складіть у каструлю, всипте цукор, сіль і влийте масло. Поставте гаситися на повільний вогонь на 20 хвилин.
Для 5 хвилин до готовності влийте оцет, перемішайте. Салат готовий.
Заздалегідь простерилізовані банки наповніть гарячим салатом.
Закатати кришками і дайте охолонути під ковдрою.
Вихід салату - 2 банки по 0, 450 L. Приємного вам апетиту!