Салат з червоною капустою і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Салат з червоною капустою і помідорами прикрасить своїм виглядом повсякденний стіл або урізноманітнює святковий. Але багато хто уникає її через жорсткі листя і даремно! Пропоную рецепт, який змінить думку.
У салаті важливо звернути увагу на нарізку. Тонка соломка зробить блюдо ніжним. Також обов'язково дайте настоятися салату, щоб виділився сік просяк інгредієнти.
- Капуста червона - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки (великий)
- Помідор - 1 штука (великий)
- Часник - 1 зубчик (свіжий)
- Кріп - За смаком (свіжий)
- Бальзамічний оцет - 1/2 чайних ложки
- Цукор - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Сухарики - 15-20 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Наріжте капусту тонкою соломкою. Перекладіть в салатник. Збризніть оцтом, додайте сіль, цукор і чорний перець. Добре пам'ятаєте руками, поки не з'явиться сік. Залиште на 15 хвилин при кімнатній температурі.
Наріжте решту інгредієнтів: цибуля пір'ям, помідор соломкою. Подрібніть часник і кріп.
По закінченню часу, до капусти додайте помідор, цибуля, часник і кріп. Перемішайте, доведіть сіллю і цукром за своїм смаком. Заправте 3 ст.Л. Рослинної олії, ще раз перемішайте. Дайте настоятися при кімнатній температурі 15 хвилин.
Перед подачею додайте сухарики. Можна посипати зверху, а можна перемішати з салатом. Смачного!