Салат з капусти
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам варіант, як приготувати салат з капусти: легкий, корисний і дуже смачний! Прекрасно підійде як легкої вечері, також може стати приємним доповненням до основної страви.
Кількість порцій: 3-4
- Капуста - 1/2 штуки (середня)
- Огірок - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1-2 Щепоток (дивіться на свій смак)
Для початку підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Ретельно промити і дрібно нарізати капусту. Покладіть капусту в більшу миску, додайте сіль. Акуратно стисніть капусту руками, щоб звільніть її текстуру і зробити м'якше.
Вимийте і тонко наріжте огірок. Можна його очистити від шкірки, це на ваш розсуд.
Викладіть огірок до капусти, додайте подрібнену зелень.
Туди ж видавити через прес часничок.
Заправте оливковою олією і оцтом, все ретельно перемішайте.
Легкий капустяний салатик готовий! Можна подавати його до столу.