Салат з грибами, куркою і квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.
Дуже смачний і апетитний салат з грибами, куркою і квасолею відмінно підійде для святкового або повсякденного столу. Беріть на замітку рецепт!
Опис приготування:
Куряче філе для салату можна використовувати варене чи копчене, в обох варіантах вийде незрівнянний результат. Печериці трохи обсмажити, квасоля візьмемо консервовану. Пікантну нотку салату додасть солоний огірок. Для заправки можна використовувати майонез або сметану.
- Куряче філе - 250 грам
- Квасоля - 150 грам (консервована)
- Печериці - 150 грам
- Солоні огірки - 80 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Куряче філе заздалегідь відваріть і остудіть. Після наріжте філе невеликими кубиками.
Солоні огірки наріжте смужками або кубиками.
Печериці промийте і просушіть. Після наріжте гриби невеликими кубиками. Прогрійте сковороду, змастіть маслом і викладіть гриби, смажте кілька хвилин.
Викладіть підготовлені інгредієнти в салатник.
Додайте в салат консервовану квасолю. Посоліть і поперчіть салат до смаку.
Заправте салат майонезом, за бажанням замініть його сметаною. Перемішайте все і подавайте салат до столу.
Приємного вам апетиту!