Рецепт Салат «Мюнхен» з куркою і квасолею фото

Салат «Мюнхен» з куркою і квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Бобові , Квасоля , Курка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Тепер це мій улюблений салат! Це просто чудове поєднання запеченої курочки, консервованої квасолі, солодкого перцю і огірка! Салат одночасно ситний і легкий. Це дуже смачно!

Опис приготування:

Цим салатом ви скорите своїх гостей і все будуть просити у вас рецепт! Салат просто ідеально смачний! Особливо сподобається блюдо тим, хто не любить майонез і намагається його не вживати в їжу. Приготувати такий салат можна до свята або просто на обід. Буде ситно і корисно!

  • Куряче філе - 1 штука
  • Квасоля - 350 грам (консервована)
  • Огірок - 1 штука
  • Перець болгарський - 1/2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком (для курки)
  • Паприка - За смаком
салат
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
салат
Курячі грудки розрізати вздовж і розгорніть як книжку, щоб товщиною грудка вийшла не більш 2 см. Натріть грудку з двох сторін сіллю, паприкою і спеціями для курки і запечіть в духовці до готовності.
салат
Солодкий перець очистіть від насіння і наріжте соломкою.
салат
Огірок порізати тонкими часточками.
салат
Цибуля наріжте якомога дрібніше.
салат
Змішайте перець, огірок і цибулю, додайте консервовану квасолю.
салат
Запечену курячу грудку поріжте середнього розміру шматочками і додайте в салат.
салат
Додайте сіль за смаком і рослинне масло. Перемішайте.
салат
Салат готовий. Смачного!

Схожі рецепти