Рецепт Салат «Мюнхен» з куркою і квасолею фото

Салат «Мюнхен» з куркою і квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Бобові, Квасоля, Курка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Тепер це мій улюблений салат! Це просто чудове поєднання запеченої курочки, консервованої квасолі, солодкого перцю і огірка! Салат одночасно ситний і легкий. Це дуже смачно!

Цим салатом ви скорите своїх гостей і все будуть просити у вас рецепт! Салат просто ідеально смачний! Особливо сподобається блюдо тим, хто не любить майонез і намагається його не вживати в їжу. Приготувати такий салат можна до свята або просто на обід. Буде ситно і корисно!

  • Куряче філе - 1 штука
  • Квасоля - 350 грам (консервована)
  • Огірок - 1 штука
  • Перець болгарський - 1/2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком (для курки)
  • Паприка - За смаком
салат
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
салат
Курячі грудки розрізати вздовж і розгорніть як книжку, щоб товщиною грудка вийшла не більш 2 см. Натріть грудку з двох сторін сіллю, паприкою і спеціями для курки і запечіть в духовці до готовності.
салат
Солодкий перець очистіть від насіння і наріжте соломкою.
салат
Огірок порізати тонкими часточками.
салат
Цибуля наріжте якомога дрібніше.
салат
Змішайте перець, огірок і цибулю, додайте консервовану квасолю.
салат
Запечену курячу грудку поріжте середнього розміру шматочками і додайте в салат.
салат
Додайте сіль за смаком і рослинне масло. Перемішайте.
салат
Салат готовий. Смачного!

Схожі рецепти