Салат з квасолею і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже люблю салати з квасолею. Вони ситні. У такий салат можна взяти домашню квасоля, приготовлену заздалегідь, або купити баночку консервованої. Салат вийде славний.
Пробуйте готувати салати з незвичайних продуктів. Квасоля відмінно підходить для приготування салату. Блюдо виходить соковитим, смачним, ситним і цілком святкових. Майонез можна замінити на рослинне масло або сметану зі спеціями. Дивіться, як приготувати салат з квасолею і куркою.
- Квасоля консервована - 1 штука (в банках)
- Морква по-корейськи - 200 грам
- Запечене м'ясо курки - 150-200 грам
- Майонез - За смаком
- Зелень - За смаком
Відкрийте банку з квасолею консервованої (або приготуйте квасоля самостійно вдома). У ємність для збирання салату перекладаємо квасоля.
Запечене м'ясо курки( індички) наріжте на невеликі шматочки. Додайте в салат. Якщо немає такого м'яса, куряче філе наріжте на невеликі шматочки і просто обсмажте на олії на сковороді, приправивши щедро спеціями і сіллю.
До нарізаним продуктам додайте злегка нарізану моркву. Морква слід нарізати, бо занадто великі шматочки морквини будуть незручно укладатися на вилці. Важко буде їсти такий салат.
Любий з видів зелені подрібніть. Додайте в салатник.
Заправте салат майонезом. Перемішайте. Викладіть в порційні розетки і подавайте до столу. Салат ефектно виглядає в незвичайній посуді. Можна використовувати навіть широкі келихи. Пробуйте і фантазуйте!