Салат з грибами і квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо не знаєте, як приготувати простий і смачний салат на вечерю, вам сюди. У моєму рецепті доступні продукти і зовсім немає майонезу. Дивіться, як приготувати салат з грибами і квасолею. Вам сподобається!
Такий салат хороший і в пост, і в звичайні дні. Всі продукти максимально корисні, так що їсти такий салатик можна всім (якщо, звичайно, немає якоїсь індивідуальної непереносимості певних продуктів).
- Квасоля варена або консервована - 250 грам
- Гриби - 250 грам (печериці)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Кріп - За смаком
Підготуйте продукти для салату. Цей салат можна приготувати з квасолі консервованої або вареної. Я заздалегідь відварити в солоній воді склянка квасолі, остудила і злила воду. Якщо гриби у вас свіжі, то вимийте їх і поріжте тонкими платинки.
Очистіть цибулю і моркву, поріжте їх тонко.
На рослинному маслі обсмажити цибулю і моркву. Додати сіль, поперчіть за смаком.
До полуобжаренним цибулі і моркви додайте гриби і смажте до готовності всіх продуктів.
Гриби з овочами готові. Зніміть з вогню.
Візьміть глибокий салатник, складіть туди квасолю, гриби, цибуля, морква, кріп. Полийте жиром від смаження овочів, відкоригуйте на сіль.
Перемішайте салат. Смачного!