Салат з грибами і чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам запропонувати дуже цікавий, але в той же час простий рецепт салату з грибами і чернослівом.Сочетаніе дуже оригінальне - чорнослив, гриби, курка, сир і волоські горіхи! Гості в захваті!
Одна знайома мені сказала, що салат схожий на страви грузинської кухні - туди, мовляв, теж волоські горіхи додають. Але я все ж не стану стверджувати, що це класичний рецепт салату з грибами і чорносливом, адже напевно все це придумувалося на кухні такими ж господинями, як і ми з вами. Але, як я вважаю, тим і краще - адже всі інгредієнти доступні, а смак салату дійсно задовольнить навіть гурманів! Так що розповім, як зробити салат з грибами і чорносливом, а ви спробуйте!
- Куряче філе - 400 грам
- Печериці - 200 грам
- Чорнослив без кісточок - 70 грам
- Сир - 100 грам
- Горіхи волоські - 50 грам
- Цибуля - 1 штука
- Майонез - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Отже, курку відварюємо в підсоленій воді і охолоджуємо. Гриби ріжемо шматочками, цибуля - півкільцями. Обсмажити гриби і цибулю на рослинній олії і теж остудити.
2. Чорнослив заливаємо окропом, коли розбухне - ріжемо дрібними шматочками.
3. Сир тремо на тертці, а остигнула курку ріжемо кубиками. Всі інгредієнти поміщаємо в салатницю. Солимо, перчим, додамо майонез і перемішаємо.
4. А тепер декоруємо салат зеленню і подрібненими в крихту волоськими горіхами. Готово!