Салат з куркою, чорносливом і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Цікаве поєднання курки і сухофруктів наштовхнуло кулінарів на безліч смачних рецептів. Причому серед них можна знайти і гарячі, і холодні страви. Я пропоную вам другий варіант.
Пропоную вам прочитати про те, як приготувати салат з куркою, чорносливом і грибами. Прекрасне святкове блюдо прикрасить собою будь-який стіл. Воно дуже ситне, адже в складі маса білків. В обід можна цілком наїстися великою порцією цього салату. А його смак різносторонній і тому може догодити багатьом людям.
- Куряча грудка - 200 грам (або файл)
- Чорнослив - 60 грам
- Печериці - 200 грам
- Твердий сир - 80 грам
- Волоський горіх - 40 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Петрушка - За смаком
Печериці промийте і наріжте пластинками. Цибулю дрібно наріжте. Обсмажте ці інгредієнти разом в олії до рум'яного кольору. Потім все посоліть і поперчіть.
Філе відварити в підсоленій воді протягом 20-25 хвилин. Потім його охолодіть і нарубати кубиками. З'єднайте їх в салатниці разом з остигнула засмажкою.
Додайте подрібнений чорнослив.
У салатницю натріть сир і наріжте петрушку. Внесіть майонез.
Перемішайте блюдо. Посоліть і поперчіть за смаком. В кінці додайте подрібнені горіхи. Смачного!