Салат з горбушей, огірком і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Соковитий і смачний салат ідеально підійде для обіду, вечері або перекусу навіть тим, хто дотримується безвуглеводну дієту. Блюдо виходить апетитним і барвистим, його легко можна взяти з собою на роботу.
Салат дуже просто приготувати, якщо у вас в наявності є всі необхідні інгредієнти. Блюдо виходить низькокалорійним і легкозасвоюваним, його із задоволенням дозволяють собі спортсмени після тренувань, головне - використовувати малосольного горбушу!
- Горбуші - 80 грам (малосольная)
- Огірок - 2 штуки (дрібні)
- Куряче яйце - 2 штуки (відварне)
- Майонез пісний - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2 щіпки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Салат листовий - 1 пучок
Підготуйте зазначені інгредієнти. Курячі яйця заздалегідь відваріть і остудіть в холодній воді.
Промийте листовий салат і огірки, ретельно змиваючи з поверхні овочів шипи і пил. Зріжте хвостики з плодів. Наріжте їх слайсами по діагоналі, щоб нарізка виглядала апетитно. Листя салату висушіть і викладіть їх на тарілку. Слідом на салат викладіть огіркову нарізку.
Очистіть курячі яйця від шкаралупи, промийте у воді. Наріжте кружечками і розкладіть на тарілці.
Малосольного нарізку горбуші додайте до решти інгредієнтів. За бажанням її можна засолити і в домашніх умовах.
Посоліть і поперчіть блюдо, викладіть пісний майонез і прикрасьте свіжою зеленню. Подавайте салат до столу відразу ж після його приготування.