Салат з яловичиною, огірком і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам потрібно приготувати салат для святкового столу, який вразить ваших гостей, цей рецепт для вас! Я розповім вам, як приготувати салат з огірком і яйцем. Це ситно і смачно.
Прикрасьте салат петрушкою або іншою зеленню на ваш смак.
Іноді я додаю в цей салат трохи тертого сиру, змішаного з тертими яйцями.
Горішки можете використовувати будь-які: мигдаль або кешью чудово поєднуються з яловичиною.
Салат виходить дуже смачним і соковитим. Смачного!
- Яловичина - 500 грам
- Яйце - 4 штуки
- Огірок - 6 штук
- Часник - 3 зубчики
- Горішки - 250 грам
- Майонез - 200 грам
Відваріть яловичину в підсоленій воді. Розберіть м'ясо на волокна.
Відваріть яйця. Натріть яйця і огірки на крупній тертці. Часник пропустіть через чеснокодавку. Змішайте огірки і часник. Терті яйця помістіть окремо.
Волоські горіхи порубати і обсмажити на сухій сковороді протягом декількох хвилин.
Салат викладаємо шарами. Візьміть форму або піалки. Першим шаром викладіть яловичину. Покрийте її майонезом. Наступним шаром додайте суміш огірка та часнику, які також покрийте невеликою кількістю майонезу.
Наступний шар - яйця, поверх яких викладений майонез. Останній шар - волоські горіхи.
Після складання поставте салат в холодильник на півгодини для просочення. Салат готовий!
Наступний шар - яйця, поверх яких викладений майонез. Останній шар - волоські горіхи.
Після складання поставте салат в холодильник на півгодини для просочення. Салат готовий!