Салат з горбушей і авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Щоб потішити себе ароматним і смачним блюдом, достатньо придбати в супермаркеті нарізку слабосоленої горбуші і авокадо, а решту інгредієнтів для салату з легкістю знайдуться на вашій кухні.
Салат з червоної риби можна подати не тільки на перекус, але і на святковий стіл, приготувавши його на декількох тарілках. Блюдо виходить смачним, ароматним і соковитим, завдяки тому, що всі інгредієнти в ньому ідеально гармоніюють між собою.
- Горбуші - 80 грам (слабосоленая)
- Авокадо - 1 штука
- Шпинат - 1 пучок
- Сир - 15 грам (твердий)
- Сіль - 2 щіпки
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Мак - 1 щіпка
- Лимон - 3-4 скибочок
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Розберіть пучок шпинату, зріжте стебла і промийте кожен лист зелені в воді, потім промокніть паперовими серветками. Викладіть основу із зелені на тарілку.
Авокадо очистіть від шкірки, розрізавши навпіл і видаливши кісточку. Потім наріжте кожну половинку слайсами і викладіть на шпинат.
Розкрийте упаковку зі слабосоленої горбушей, викладіть скибочки риби між нарізкою авокадо.
Наріжте лимон скибочками і викладіть їх між шматочками рибної нарізки.
Натріть зверху твердий сир на тертці з дрібними отворами, присипте блюдо сіллю, меленим чорним перцем, маком або кунжутом, збризніть рослинним маслом і подавайте до столу.