Рецепт Салат з горбушей і авокадо фото

Салат з горбушей і авокадо
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Фрукти , Авокадо
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 10 хв.

Щоб потішити себе ароматним і смачним блюдом, достатньо придбати в супермаркеті нарізку слабосоленої горбуші і авокадо, а решту інгредієнтів для салату з легкістю знайдуться на вашій кухні.

Опис приготування:

Салат з червоної риби можна подати не тільки на перекус, але і на святковий стіл, приготувавши його на декількох тарілках. Блюдо виходить смачним, ароматним і соковитим, завдяки тому, що всі інгредієнти в ньому ідеально гармоніюють між собою.

  • Горбуші - 80 грам (слабосоленая)
  • Авокадо - 1 штука
  • Шпинат - 1 пучок
  • Сир - 15 грам (твердий)
  • Сіль - 2 щіпки
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Мак - 1 щіпка
  • Лимон - 3-4 скибочок
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
салат з горбушей і авокадо - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти.
салат з горбушей і авокадо - фото крок 2
Розберіть пучок шпинату, зріжте стебла і промийте кожен лист зелені в воді, потім промокніть паперовими серветками. Викладіть основу із зелені на тарілку.
салат з горбушей і авокадо - фото крок 3
Авокадо очистіть від шкірки, розрізавши навпіл і видаливши кісточку. Потім наріжте кожну половинку слайсами і викладіть на шпинат.
салат з горбушей і авокадо - фото крок 4
Розкрийте упаковку зі слабосоленої горбушей, викладіть скибочки риби між нарізкою авокадо.
салат з горбушей і авокадо - фото крок 5
Наріжте лимон скибочками і викладіть їх між шматочками рибної нарізки.
салат з горбушей і авокадо - фото крок 6
Натріть зверху твердий сир на тертці з дрібними отворами, присипте блюдо сіллю, меленим чорним перцем, маком або кунжутом, збризніть рослинним маслом і подавайте до столу.

Схожі рецепти