Салат з горбушей гарячого копчення
(покроковий рецепт з фото)
Горбуша - дуже смачна риба, з неї готують перші і другі страви, бутерброди, додають в салати і подають для фуршету. Ось простий рецепт, як приготувати салат з горбушей гарячого копчення.
Дуже простий, легкий в приготуванні салатик, який робиться з мінімального набору продуктів. Пікантності і цікавого смаку додають горбуша гарячого копчення і яблуко, яке також використовується в рецепті. Блюдо подається самостійно, а якщо все ж хочете подати з гарніром, то краще печені овочі або нейтральний рис.
- Горбуша гарячого копчення - 300 грам
- Картопля - 3 штуки
- Яблуко - 1 штука
- Яйце - 3 штуки
- Майонез - За смаком
- Сіль - 1 щіпка
1. Картоплю миємо, перекладаємо в каструлю, заливаємо водою і відправляємо на плиту. Варимо до повної готовності. Відварну картоплю охолоджуємо і очищаємо від шкірки, потім натираємо на крупній тертці і викладаємо на тарілку, це перший шар, посипаємо трохи сіллю і змащуємо майонезом.
2. Gorbushu очистити від hrebta і шкур, уважно стежимо, щоб не попалися кістки і нарізаємо невеликими шматочками, викладаємо на картоплю з майонезом і зверху риби трохи додаємо майонез.
3. Яблуко моєму і очищаємо від шкірки, натираємо його на крупній тертці і викладаємо на рибу.
4. Яйця відварюємо круто, чистимо їх і подрібнюємо на крупній тертці, посипаємо зверху яблука. Викладаємо трохи майонезу, можна розмазати або залишаємо «крапельками», відправляємо в холодильник мінімум на 30 хвилин.