Рецепт Салат з форелі гарячого копчення фото

Салат з форелі гарячого копчення
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти, Форель
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Ювілей
Салати

Форель, як і інша червона риба ситна і смачна, недавно коптив її, тепер, крім звичайної закуски, роблю різні страви. Розповім про один рецепті, як приготувати салат з форелі гарячого копчення.

Цього разу використовував форель гарячого копчення для приготування однієї з варіацій салату «Цезар». Саме з такою рибкою він мені найбільше подобається, блюдо ситне і більш поживна, на відміну від класичного варіанта. Сміливо можна подавати його до вечері або на святковий стіл, гості оцінять його по достоїнству.

  • Айсберг - 100 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Перепелині яйця - 7 штук
  • Часник - 1 зубчик
  • Житній хліб - 50 грам
  • Форель гарячого копчення - 100 грам
  • Твердий сир - 30 грам
  • Йогурт - 40 грам
  • Соєвий соус - 1 Чайна ложка
  • Гірчичний - 0, 5 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - За смаком
  • Сіль - За смаком
салат з форелі гарячого копчення - фото крок 1
1. Салатні листя розбираю і мою, потім ретельно витираю паперовим рушником.
салат з форелі гарячого копчення - фото крок 2
2. Томат мою, витираю і нарізаю невеликими кубиками.
салат з форелі гарячого копчення - фото крок 3
3. Перепелині яйця розміщую в воду і відварюю протягом 3-5 хвилин, після цього розміщую їх під холодну воду, щоб чистилися легко.
салат з форелі гарячого копчення - фото крок 4
4. Відварені перепелині яйця очищаю і нарізаю кожне на 4 частини.
салат з форелі гарячого копчення - фото крок 5
5. Шматочок хліба подрібнюю кубиками. Сковороду розігріваю з оливковою олією, чищу часник і нарізаю його дрібно, додаю на сковороду, слідом за часником викладаю хліб, обсмажую його до хрусткої скоринки.
салат з форелі гарячого копчення - фото крок 6
6. Форель гарячого копчення нарізаю невеликими шматочками.
салат з форелі гарячого копчення - фото крок 7
7. Для заправки: в миску кладу йогурт, вливаю соєвий соус і гірчицю, кладу спеції і ретельно перемішую.
салат з форелі гарячого копчення - фото крок 8
8. Салатні листя рву руками на невеликі шматочки довільної форми і викладаю на тарілку, потім кладу порізані помідори.
салат з форелі гарячого копчення - фото крок 9
9. За помідорами кладу перепелині яйця і форель гарячого копчення.
салат з форелі гарячого копчення - фото крок 10
10. Поливаю салат приготовленим заправленням і викладаю приготовані сухарики.
салат з форелі гарячого копчення - фото крок 11
11. Твердий сир подрібнюю на дрібній тертці і викладаю поверх всіх інгредієнтів.

Схожі рецепти