Салат з тріски гарячого копчення
(покроковий рецепт з фото)
Салати з рибою незаслужено непопулярні. І я не кажу про консервованої риби, а про хороше копченому філе. Але не багато хто зможе знайти підходящий варіант. А я вам про такому з радістю розповім!
У покрокової інструкції описано, як приготувати салат з тріски гарячого копчення. З одного боку, інгредієнти використовуються найпростіші, але смак виходить оригінальним. Для різноманітності таке блюдо підійде і на святковий стіл. Ще воно дуже ситне, тому можна з'їсти салат замість основного блюда.
- Тріска гарячого копчення - 1 штука
- Яйце - 5 штук
- Огірок - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Мал - 5 Ст. Ложок
Тріску очистіть від шкіри і кісток. Розділіть філе на волокна.
Заздалегідь відваріть рис до готовності, а яйця - круто. Інгредієнти остудіть. Яйця почистіть і наріжте кубиками.
Огірки наріжте кубиками, а цибулю дрібно наріжте.
А тепер зберіть салат. Викладіть половину риби. Потім - цибуля і огірок, змастіть шари майонезом. Далі додайте яйця і майонез. Зверху - тріску. Все готово! Смачного!