Рецепт Салат з тріски гарячого копчення фото

Салат з тріски гарячого копчення
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Салати з рибою незаслужено непопулярні. І я не кажу про консервованої риби, а про хороше копченому філе. Але не багато хто зможе знайти підходящий варіант. А я вам про такому з радістю розповім!

Опис приготування:

У покрокової інструкції описано, як приготувати салат з тріски гарячого копчення. З одного боку, інгредієнти використовуються найпростіші, але смак виходить оригінальним. Для різноманітності таке блюдо підійде і на святковий стіл. Ще воно дуже ситне, тому можна з'їсти салат замість основного блюда.

  • Тріска гарячого копчення - 1 штука
  • Яйце - 5 штук
  • Огірок - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Майонез - 4 Ст. Ложки
  • Мал - 5 Ст. Ложок
салат з тріски гарячого копчення - фото крок 1
Тріску очистіть від шкіри і кісток. Розділіть філе на волокна.
салат з тріски гарячого копчення - фото крок 2
Заздалегідь відваріть рис до готовності, а яйця - круто. Інгредієнти остудіть. Яйця почистіть і наріжте кубиками.
салат з тріски гарячого копчення - фото крок 3
Огірки наріжте кубиками, а цибулю дрібно наріжте.
салат з тріски гарячого копчення - фото крок 4
А тепер зберіть салат. Викладіть половину риби. Потім - цибуля і огірок, змастіть шари майонезом. Далі додайте яйця і майонез. Зверху - тріску. Все готово! Смачного!

Схожі рецепти