Салат з лосося гарячого копчення
(покроковий рецепт з фото)
Приготований салат з лососем гарячого копчення - це гідна прикраса до будь-якого святкового столу, таке блюдо також прекрасно підійде і для романтичної вечері. Готуємо і насолоджуємося!
Якщо ви вже перепробували все салати, знаєте безліч рецептів і не знаєте, як здивувати своїх гостей за святковим столом, тоді цей рецепт саме для вас. Цей салат можна готувати по-різному, ось представлений один з варіантів приготування.
- Листя салату - 1 пучок
- Лосось гарячого копчення - 100 грам
- Огірок - 1 штука
- Яйця варені - 1-2 штук
- Каперсами - 30 грам
- Ікра червона - 1 Ст. Ложка
- Йогурт - 150 грам
- Сік лимона - 30 грам
- Крутонами домашні - 30 грам
- Прованські трави - За смаком
1. Салатні листя наріжте ножем (бажано з керамічним покриттям).
2. Огірки варто нарізати тоненькими шматочками, викладіть їх акуратно зверху підготовлених листя. Я шкірку у огірків не зрізаю, але якщо хочете - можете прибрати.
3. На наступному етапі підготуйте домашні крутон. Для цього наріжте кілька шматочків багета кубиками, підсушіть їх у духовці.
4. Яйця розрізати на невеликі часточки, лосось поламайте на шматочки. Посипте салат каперсами.
5. Для того щоб заправити салат, з'єднайте йогурт, лимонний сік і кілька запашних трав.
6. Полийте приготовлений салат заправкою.
7. Посипте крутонами іукрасьте, використовуючи ікру. Подавати таку страву до столу можна миттєво. Тепер вам добре відомо, як приготувати салат з лосося гарячого копчення, щоб страва була дуже смачним і привабливим на вигляд. Від такого салату гості будуть просто в захваті. Побалуйте їх і себе такими ласощами.