Рецепт Салат з лосося гарячого копчення з рисом фото

Салат з лосося гарячого копчення з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Лосось , Риба та морепродукти , Крупи , Мал
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Вишуканий, дуже ситний і смачний салат з лосося гарячого копчення з рисом в домашніх умовах стане справжньою родзинкою вашого столу. Обов'язково спробуйте його приготувати.

Опис приготування:

1. Для початку потрібно відварити рис. Найкраще використовувати не звичайний білий, а суміш коричневого і дикого рису. Його необхідно відварити в підсоленій воді до м'якості. Після остудити.

2. Рибу розділіть на невеликі шматочки.

3. На суху сковороду викладіть насіння соняшнику і гарбуза. На повільному вогні підсушіть їх близько хвилини.

4. Потім додайте до насінню горішки. Постійно помішуйте, щоб вони не почали горіти. Приблизно через хвилину можна зняти сковороду з вогню.

5. Для приготування заправки в невеликій мисці з'єднайте оливкова олія з медом. Вичавите сік з лимона і теж додайте.

6. Додайте щіпку зіри (можна використовувати і інші спеції, які на ваш погляд зроблять цей простий рецепт салату з лосося гарячого копчення з рисом більш вдалим), трохи солі, і як слід перемішайте заправку.

7. Викладіть в салатник остиглий рис, додайте рибу, насіння з горішками.

8. Полийте все заправкою і акуратно перемішайте.

Ось і весь секрет, як зробити салат з лосося гарячого копчення з рисом. Смачного!


  • Мал - 200 грам
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Лосось гарячого копчення - 350-400 грам
  • Насіння соняшнику - 1 Ст. Ложка
  • Гарбузове насіння - 1 Ст. Ложка
  • Горіхи - 2 Ст. Ложки (мигдаль, fistashki)
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Сік лимона - 1-1.5 Ст. Ложки
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Зіра - 1 щіпка (по бажанню)
1. Для початку потрібно відварити рис. Найкраще використовувати не звичайний білий, а суміш коричневого і дикого рису. Його необхідно відварити в підсоленій воді до м'якості. Після остудити.

2. Рибу розділіть на невеликі шматочки.

3. На суху сковороду викладіть насіння соняшнику і гарбуза. На повільному вогні підсушіть їх близько хвилини.

4. Потім додайте до насінню горішки. Постійно помішуйте, щоб вони не почали горіти. Приблизно через хвилину можна зняти сковороду з вогню.

5. Для приготування заправки в невеликій мисці з'єднайте оливкова олія з медом. Вичавите сік з лимона і теж додайте.

6. Додайте щіпку зіри (можна використовувати і інші спеції, які на ваш погляд зроблять цей простий рецепт салату з лосося гарячого копчення з рисом більш вдалим), трохи солі, і як слід перемішайте заправку.

7. Викладіть в салатник остиглий рис, додайте рибу, насіння з горішками.

8. Полийте все заправкою і акуратно перемішайте.

Ось і весь секрет, як зробити салат з лосося гарячого копчення з рисом. Смачного!

Схожі рецепти