Салат з ставриди гарячого копчення
(покроковий рецепт з фото)
Салат з ставриди гарячого копчення виходить ситним і смачним. Рибку можна, звичайно, з'їсти просто з відвареною картоплею, але спробуйте зробити такий салат і не пошкодуєте.
Пропоную Вашій увазі докладний рецепт з фото - салат з ставриди гарячого копчення. Такий салат дуже ситний і дуже підійде як для обіду і вечері, так і для святкового застілля. Виглядає він по весняному яскраво за рахунок зелені. Для салату з ставриди гарячого копчення добре підійде петрушка і кріп. Можна так само додати трохи зеленого цибульки.
Пригощайтеся!
- Kopchenaya Stavrida - 1 штука
- Капуста - 0, 5 кілограма
- Картопля - 2 штуки (варений)
- Яблуко - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Солоний огірок - 1 штука
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
- Зелень - За смаком
Середнього розміру ставриду гарячого копчення відокремлюємо від кісточок і ріжемо шматочками.
Капусту тонко шаткуємо, перетираємо руками і додаємо сіль і цукор за смаком.
Цибулину моєму, чистимо і дрібно шаткуємо.
Так само дрібно ріжемо солоний огірок.
Яблуко моєму, очищаємо від шкірки і ріжемо дрібними кубиками.
Відварну картоплю дрібними кубиками так само.
Тепер залишилося з'єднати всі інгредієнти і заправити салат майонезом і гірчицею. Зверху посипати зеленню.