Салат з дайконом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.
Взимку треба вживати свіжі та вітамінні салати, які можна робити щодня. Вони відмінно підійдуть для зміцнення імунітету, коли не хочеться сильно навантажувати шлунок, а відчувати легкість.
Опис приготування:
Саме таких страв слід знати побільше, так як їх можна швидко нашаткувати і перекусити. Адже не завжди є час на підготовку. Тому я розповім вам, як приготувати салат з дайконом. Це просто вітамінний овоч, який нагадує редис або редьку. Він має масу корисних властивостей.
- Dajkon - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Твердий сир - 100 грам
- М'ята свіжа - 1 грам
- Чорний мелений перець - 1 грам
- Зелена цибуля - 10 грам
- Цукор - 1 грам
- Сіль - 1 грам
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Соус з хрону - 0, 5 чайних ложки
Дайкон помийте, почистіть і наріжте пластинками.
Огірок помийте і також наріжте пластинками разом з сиром. Додайте до дайкон.
Зелену цибулю промийте, подрібніть.
В окремій мисці розітріть сіль, перець, цукор з м'ятою.
Влийте до приправ сметану з соусом з хрону. Змішайте заправку за допомогою віночка до однорідного стану.
Розкладіть салат по порціях і полийте заправкою. Смачного!