Салат з чіпсів
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і простий рецепт салату з чіпсів - для вас! Колись бачила схожий рецепт в одному кулінарному шоу, але в процесі приготування я вирішила ще й гарбуз додати в салат. Спробуйте, смачно вийшло!
Найсмачніше і не придумати! Такий рецепт приготування салату з чіпсів не залишить нікого байдужим! Соковиті і смачні овочі, розкішна заправка з саморобного соусу песто з горішками, а також чіпси власного приготування ... Вам сподобається!
- Яйця - 2 штуки (відварені круто)
- Авокадо - 1 штука
- Картопля - 2-3 штук
- Цибуля зелена - 2 штуки
- Кешью - 200 грам
- Базилік - 50 грам
- Шпинат - 100 грам
- Бекон копчений - 6 скибочок
- Помідори черрі - 8 штук
- Часник - 3 зубчики
- Спеції - За смаком
- Масло оливкове - За смаком
1. Картоплю нарізаємо тонкими скибочками, обвалюють у спеціях, трохи скроплюємо маслом і запікаємо в духовці до золотистого кольору (приблизно 20 хвилин).
2. Всі інші інгредієнти, крім зелені, часнику, горіхів, авокадо і яєць подрібнити довільно, і можна відразу ж їх укладати в салатник.
3. Подрібнимо за допомогою міксера або блендера зелень, часник, спеції і горіхи.
4. Заправляємо маслом. Соус песто готовий! Додамо його до салату разом з уже остиглими до цього часу чіпсами. Зверху, порційно прикрашаємо нарізаних вареним яйцем і авокадо.
5. Готово!