Рецепт Салат з беконом і яйцем фото

Салат з беконом і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Бекон
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4

Дуже часто буває так, що гості приходять в момент, коли ми не буваємо підготовленими і тоді на швидку руку ми намагаємося щось приготувати. Пропонуємо вам зробити один швидкий салатик.

Опис приготування:

Салатик виходить ніжним і дивно смачним. Мінімальний набір продуктів напевно знайдеться у вас в холодильнику. Отже, рецепт приготування салату з беконом і яйцем з фото.

  • Бекон - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки(2 ст. Ложки для обсмажування, 1 ст. Ложка для заправки)
  • Червоний винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 400 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Салат ромен - 200 грам
  • Сіль, перець - За смаком
салат з беконом і яйцем - фото крок 1
1. Щоб приготувати наш салатик очищаємо цибулю, промиваємо його і нарізаємо кубиками. Бекон також нарізаємо кубиками. Дістаємо сковороду і змащуємо її оливковою олією. Обсмажуємо на середньому вогні хвилин 5-10.
салат з беконом і яйцем - фото крок 2
2. У глибоку сковороду наливаємо воду, чекаємо, коли закипить і акуратно в сковороду розбиваємо яйця, варимо 3 хвилини. Готові яйця викладаємо на паперовий рушник.
салат з беконом і яйцем - фото крок 3
3. Салат обробляв, на листочки і нарізаємо. Перекладаємо в чашу і додаємо оливкова олія і червоний винний оцет, сіль, перець і перемішуємо.
салат з беконом і яйцем - фото крок 4
4. Зверху нашого салату викладаємо обсмажені цибулю з беконом, зверху цибулі з беконом - зварені яйця. Салатик готовий! Смачного!

Схожі рецепти