Салат з беконом і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Дуже часто буває так, що гості приходять в момент, коли ми не буваємо підготовленими і тоді на швидку руку ми намагаємося щось приготувати. Пропонуємо вам зробити один швидкий салатик.
Салатик виходить ніжним і дивно смачним. Мінімальний набір продуктів напевно знайдеться у вас в холодильнику. Отже, рецепт приготування салату з беконом і яйцем з фото.
- Бекон - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки(2 ст. Ложки для обсмажування, 1 ст. Ложка для заправки)
- Червоний винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Вода - 400 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Салат ромен - 200 грам
- Сіль, перець - За смаком
1. Щоб приготувати наш салатик очищаємо цибулю, промиваємо його і нарізаємо кубиками. Бекон також нарізаємо кубиками. Дістаємо сковороду і змащуємо її оливковою олією. Обсмажуємо на середньому вогні хвилин 5-10.
2. У глибоку сковороду наливаємо воду, чекаємо, коли закипить і акуратно в сковороду розбиваємо яйця, варимо 3 хвилини. Готові яйця викладаємо на паперовий рушник.
3. Салат обробляв, на листочки і нарізаємо. Перекладаємо в чашу і додаємо оливкова олія і червоний винний оцет, сіль, перець і перемішуємо.
4. Зверху нашого салату викладаємо обсмажені цибулю з беконом, зверху цибулі з беконом - зварені яйця. Салатик готовий! Смачного!