Рецепт Сендвіч з беконом і яйцем фото

Сендвіч з беконом і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Яйця , Бекон
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На полуденок , На сніданок
Бургери , Бутерброди
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Відмінний і швидкий сніданок можна приготувати з хліба, бекону і яйця. Сендвіч з беконом і яйцем під кави або чай принесе вам приємні емоції. Порадуйте себе і своїх близьких чадним сніданком.

Опис приготування:

Сендвіч з беконом і яйцем можна приготувати не тільки з зазначеними інгредієнтами. У нього можна додати салат, сир, болгарський перець, огірок, помідор. Експериментуйте!

  • Бекон - 4-6 скибочок
  • Білий хліб (ферментний) - 2 скибочки
  • Яйце - 1 штука
сендвіч з беконом і яйцем - фото крок 1
1. Бекон обсмажте в сковороді на середньому вогні.
сендвіч з беконом і яйцем - фото крок 2
2. На жирі від бекону підсмажте яйце. З білого хліба зробіть тости (в тостері), змастіть його маслом або вершковим сиром. Покладіть смажене яйце, бекон.
сендвіч з беконом і яйцем - фото крок 3
3. Накрийте хліб з яйцем і беконом другою половинкою хліба і розріжте навпіл, щоб вийшло два трикутника.
сендвіч з беконом і яйцем - фото крок 4
4. Сендвіч з беконом і яйцем готовий! Смачного!

Схожі рецепти