Сендвіч з беконом і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний і швидкий сніданок можна приготувати з хліба, бекону і яйця. Сендвіч з беконом і яйцем під кави або чай принесе вам приємні емоції. Порадуйте себе і своїх близьких чадним сніданком.
Сендвіч з беконом і яйцем можна приготувати не тільки з зазначеними інгредієнтами. У нього можна додати салат, сир, болгарський перець, огірок, помідор. Експериментуйте!
- Бекон - 4-6 скибочок
- Білий хліб (ферментний) - 2 скибочки
- Яйце - 1 штука
1. Бекон обсмажте в сковороді на середньому вогні.
2. На жирі від бекону підсмажте яйце. З білого хліба зробіть тости (в тостері), змастіть його маслом або вершковим сиром. Покладіть смажене яйце, бекон.
3. Накрийте хліб з яйцем і беконом другою половинкою хліба і розріжте навпіл, щоб вийшло два трикутника.
4. Сендвіч з беконом і яйцем готовий! Смачного!