Сендвіч з яблуком і беконом
(покроковий рецепт з фото)
В Америці сендвічі просто обожнюють, навіть більше, ніж ми бутерброди. Нерозумно, що для них придумують різні начинки. Давайте спробуємо одну з них, яка підійде для ситних сніданку, полудня.
Прочитайте про те, як приготувати сендвіч з яблуком і беконом. Поєднання багатьом здасться дивним, але для жирного бекону якраз потрібен відтіняє продукт. Завдяки фрукту ми привнесли свіжість і кислинку. Природно буде м'який сир. А на гарнір підійде легкий капустяний салат. І в кожному інгредієнті ми будемо відчувати трохи солодощі.
- Хліб - 4 скибочки (для тостів)
- Бекон - 6 скибочок
- Капуста "калі" - 150 грам (або листя салату)
- Яблуко - 1 штука
- Мигдальні пелюстки - 15 грам
- Вершкове масло - 27 грам
- Твердий сир - 135 грам (краще чеддер)
- Яблучний оцет - 10 мілілітрів
- Цукровий сироп - 40 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
1. Для початку наріжте скибочками сир і бекон. Яблуко наріжте тонкими половинками гуртків. Капусту нарвіть.
2. Потім бекон відправте в духовку при 200 градусах на 11 хвилин.
3. У цей час зробіть соус, змішавши сироп з сіллю, перцем, оцтом і оливковою олією.
4. Зробіть легкий салат. Капусту перемішайте з половиною яблука, сіллю, перцем, мигдалем і капустою. Трохи збризніть інгредієнти маслом.
5. Зберіть сендвічі. Викладіть хліб, соус, сир, яблуко і бекон. Потім хліб з соусом зверху. Обсмажте вироби в вершковому маслі на одній стороні 2 хвилини. Потім ще 2 на іншій. А потім відправте блюдо в духовку на 5 хвилин.
6. Подавайте сендвіч з салатом. Смачного!