Рецепт Сендвіч з беконом фото

Сендвіч з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Канадська кухня
М'ясо , Субпродукти , Бекон
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На сніданок
Бургери , Бутерброди
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 15 хв.

Сендвіч з беконом, який готую я, прийшов до нас з Канади. Смачний і ситний, він сподобається багатьом. Готується до сніданку або як перекус по ходу дня. Отже, рецепт сендвіча з беконом!

Опис приготування:

У холодній Канаді такі апетитні сендвічі люблять все, я думаю. Вони легко насичують, позбавляють від голоду, від чого стає тепліше. Візьміть з собою на роботу сендвіч з беконом і вам не захочеться їсти до самої вечері. Можете помазати хліб вершковим сиром, але я люблю без нього. Обсмажені бекон і шинка просочують хліб своїм соком, і сендвіч з беконом виходить соковитим і не сухим. Спробуйте.

  • Хліб - 2 скибочки
  • Бекон - 2-4 скибочок
  • Твердий сир - 1-2 скибочок
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Шинка - 1-2 скибочок
сендвіч з беконом - фото крок 1
Спочатку наріжте бекон тонкими смужками і обсмажте на оливковій олії.
сендвіч з беконом - фото крок 2
Потім обсмажте шинку.
сендвіч з беконом - фото крок 3
Складіть всі інгредієнти на скибочку хліба в послідовності - спочатку бекон, потім шинку і зверху сир. Накрийте другим скибочкою хліба.
сендвіч з беконом - фото крок 4
Розріжте сендвіч з беконом і подавайте до столу.

Схожі рецепти