Сендвіч з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Сендвіч з беконом, який готую я, прийшов до нас з Канади. Смачний і ситний, він сподобається багатьом. Готується до сніданку або як перекус по ходу дня. Отже, рецепт сендвіча з беконом!
У холодній Канаді такі апетитні сендвічі люблять все, я думаю. Вони легко насичують, позбавляють від голоду, від чого стає тепліше. Візьміть з собою на роботу сендвіч з беконом і вам не захочеться їсти до самої вечері. Можете помазати хліб вершковим сиром, але я люблю без нього. Обсмажені бекон і шинка просочують хліб своїм соком, і сендвіч з беконом виходить соковитим і не сухим. Спробуйте.
- Хліб - 2 скибочки
- Бекон - 2-4 скибочок
- Твердий сир - 1-2 скибочок
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Шинка - 1-2 скибочок
Спочатку наріжте бекон тонкими смужками і обсмажте на оливковій олії.
Потім обсмажте шинку.
Складіть всі інгредієнти на скибочку хліба в послідовності - спочатку бекон, потім шинку і зверху сир. Накрийте другим скибочкою хліба.
Розріжте сендвіч з беконом і подавайте до столу.