Рецепт Мафіни з беконом і яйцем фото

Мафіни з беконом і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Субпродукти , Яйця , Бекон
ПП рецепти
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Випічка , Маффіни
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Шукайте цікаві ідеї для сніданку? Потрібно щось ситне, смачне і не дуже складне, згодні? Саме такий варіант я як раз для вас підготувала. Спробувати обов'язково рекомендую. Запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Перед вами проста і досить цікава ідея. Я хочу показати, як приготувати маффіни з беконом і яйцем. Це класна альтернатива звичній яєчні на сковороді. Інгредієнти звичні, але виконання напевно викличе інтерес у вас і ваших близьких. Ви можете додавати в рецепт не тільки смажені гриби, як в даному випадку, але і сир, зелень, спеції і навіть дрібно нарізані овочі, наприклад.

  • Хліб - 1 штука
  • Бекон - 8 скибочок
  • Гриби смажені - 4 Ст. Ложки (по бажанню)
  • Яйце - 4 штуки
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
мафіни з беконом і яйцем - фото крок 1
1. З скибочки хліба виріжте 4 кружечка за розміром формочки для маффінів.
мафіни з беконом і яйцем - фото крок 2
2. Форми змастіть маслом, на дно викладіть по кружечку хліба.
мафіни з беконом і яйцем - фото крок 3
3. На сковороді обсмажте трохи бекон.
мафіни з беконом і яйцем - фото крок 4
4. Викладіть в кожну формочку по 2 скибочки бекону ось таким чином.
мафіни з беконом і яйцем - фото крок 5
5. Викладіть трохи грибів, овочів або сиру.
мафіни з беконом і яйцем - фото крок 6
6. Акуратно вбийте яйце.
мафіни з беконом і яйцем - фото крок 7
7. Додайте сіль і спеції за смаком. Надішліть в розігріту до 220 градусів духовку і запікайте хвилин 10-15.
мафіни з беконом і яйцем - фото крок 8
8. Подавайте до столу маффіни з беконом і яйцем гарячими. Смачного!

Схожі рецепти