Мафіни з беконом і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Шукайте цікаві ідеї для сніданку? Потрібно щось ситне, смачне і не дуже складне, згодні? Саме такий варіант я як раз для вас підготувала. Спробувати обов'язково рекомендую. Запам'ятовуйте!
Перед вами проста і досить цікава ідея. Я хочу показати, як приготувати маффіни з беконом і яйцем. Це класна альтернатива звичній яєчні на сковороді. Інгредієнти звичні, але виконання напевно викличе інтерес у вас і ваших близьких. Ви можете додавати в рецепт не тільки смажені гриби, як в даному випадку, але і сир, зелень, спеції і навіть дрібно нарізані овочі, наприклад.
- Хліб - 1 штука
- Бекон - 8 скибочок
- Гриби смажені - 4 Ст. Ложки (по бажанню)
- Яйце - 4 штуки
- Сіль і спеції - За смаком
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1. З скибочки хліба виріжте 4 кружечка за розміром формочки для маффінів.
2. Форми змастіть маслом, на дно викладіть по кружечку хліба.
3. На сковороді обсмажте трохи бекон.
4. Викладіть в кожну формочку по 2 скибочки бекону ось таким чином.
5. Викладіть трохи грибів, овочів або сиру.
6. Акуратно вбийте яйце.
7. Додайте сіль і спеції за смаком. Надішліть в розігріту до 220 градусів духовку і запікайте хвилин 10-15.
8. Подавайте до столу маффіни з беконом і яйцем гарячими. Смачного!