Салат з бататом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам приготувати теплий салат з бататом. Це збалансоване блюдо по білках, жирами та вуглеводами, яке відмінно підійде для обіду.
Докладніше, як приготувати салат з бататом, я розповім нижче. Солодкий картопля ідеально поєднується з заправкою з кунжутної пасти. Якщо не любите кунжут, заправку можна приготувати з горіхової пасти. Кейл можна замінити на будь-які інші листя зелені, наприклад, шпинат. Салат смачніше подавати теплим, коли батат тільки з духовки. Дуже просто і корисно, беріть рецепт на замітку!
- Благословення - 1 штука
- Помідори черрі - 100-150 грам
- Гайка - 150 грам
- Кейл - 50 грам
- Кунжутна паста - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Часник сухий - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Батат очистіть від шкірки і наріжте на кубики середнього розміру. Запікайте батат в духовці протягом 30 хвилин при температурі 200 градусів.
Кейл помийте, розірвіть на маленькі шматочки, викладіть на дно тарілки.
Розведіть кунжутну пасту з водою до кремового стану, додайте сухий часник, сіль і лимонний сік.
Зберіть салат. Викладіть на тарілку консервований нут і батат.
Додайте порізані помідори черрі, зверху полийте соусом.
Салат з бататом готовий, смачного!