Рецепт Запечена тріска з бататом фото

Запечена тріска з бататом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Картопля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Ну що тут можна придумати: риба з картоплею. Звичайне гаряче блюдо з гарніром. Але зараз ваш світ перевернеться, адже до такого ви не були готові. Подивіться на рецепт з нового ракурсу і здивуєтеся!

У вас сьогодні вийде досить просте, але в той же час оригінальне і повноцінне блюдо з гарніром, яке підійде для романтичної вечері. Вивчіть, як приготувати запечену тріску з бататом. Солодкуватий гарнір додасть рибному філе соковитість. А ще неймовірний смак додасть біле вино.

  • Гарячкові файл - 4 штуки
  • Благословення - 500 грам
  • Петрушка - 10 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Біле сухе вино - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
запечена тріска з бататом - фото крок 1
1. Буде наповнений мильною, почистіть і наріжте дрібними кубиками. Змастіть форму для випічки невеликою кількістю масла, потім викладіть туди картоплю.
запечена тріска з бататом - фото крок 2
2. Потім влийте вино. Всипте сіль. Надішліть батат запікатися в духовку при 180 градусах протягом 20 хвилин.
запечена тріска з бататом - фото крок 3
3. Після цього в картопля викладіть тріску. Посипте її сіллю і дрібно нарубаної петрушкою.
запечена тріска з бататом - фото крок 4
4. Запікайте блюдо ще 5-7 хвилин при середній температурі. Смачного!

Схожі рецепти