Запечена тріска з бататом
(покроковий рецепт з фото)
Ну що тут можна придумати: риба з картоплею. Звичайне гаряче блюдо з гарніром. Але зараз ваш світ перевернеться, адже до такого ви не були готові. Подивіться на рецепт з нового ракурсу і здивуєтеся!
У вас сьогодні вийде досить просте, але в той же час оригінальне і повноцінне блюдо з гарніром, яке підійде для романтичної вечері. Вивчіть, як приготувати запечену тріску з бататом. Солодкуватий гарнір додасть рибному філе соковитість. А ще неймовірний смак додасть біле вино.
- Гарячкові файл - 4 штуки
- Благословення - 500 грам
- Петрушка - 10 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Біле сухе вино - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
1. Буде наповнений мильною, почистіть і наріжте дрібними кубиками. Змастіть форму для випічки невеликою кількістю масла, потім викладіть туди картоплю.
2. Потім влийте вино. Всипте сіль. Надішліть батат запікатися в духовку при 180 градусах протягом 20 хвилин.
3. Після цього в картопля викладіть тріску. Посипте її сіллю і дрібно нарубаної петрушкою.
4. Запікайте блюдо ще 5-7 хвилин при середній температурі. Смачного!