Суп-пюре з гарбузом і бататом
(покроковий рецепт з фото)
Все ще не знаєте, що зробити з гарбузом? Найпростіше - це зварити з неї суп. Ось один із прикладів, як приготувати суп-пюре з гарбузом і бататом. Смачне, ситне і легке блюдо для обіду або вечері.
Суп дієтичний і низькокалорійний. Можна використовувати м'ясний бульйон (курячий або яловичий), овочевий або звичайну воду. Суп варто їсти відразу після приготування, а якщо вже зробили велику порцію, то зберігайте його в холодильнику, а перед подачею розігрійте (можна додати трохи води).
- Luk-salotų - 1 штука
- Благословення - 1 штука
- Гарбуз - 500 грам
- Сочевиця - 1/4 склянки
- Рапсове масло - 1 Ст. Ложка
- Морська сіль - 1 Чайна ложка
- Ferry Масала - 2 чайних ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Курячий бульйон - 3, 5-4 склянки

1. Очистіть цибулю-шалот, потім обсмажте його в великій каструлі з маслом на середньому вогні. Чистий солодка картопля, поріжте його кубиками.

2. Почистіть гарбуз, поріжте її такими ж шматочками, як і батат.

3. Додайте в каструлю гарбуз, захід, сочевицю, Ferry masalu, лавровий лист і сіль за смаком, продовжуйте готувати ще 5 хвилин.

4. Влийте курячий бульйон і доведіть до кипіння, потім накрийте кришкою, зменшіть вогонь і продовжуйте варити на слабкому вогні 30-45 хвилин, поки овочі і сочевиця не стануть м'якими.

5. Дістаньте лавровий лист. Використовуйте погружной блендер, щоб зробити суп-пюре.

6. Подавайте суп гарячим, прикрасивши гілочкою зелені.