Рецепт Суп-пюре з гарбузом і бататом фото

Суп-пюре з гарбузом і бататом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Картопля , Гарбуз
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Все ще не знаєте, що зробити з гарбузом? Найпростіше - це зварити з неї суп. Ось один із прикладів, як приготувати суп-пюре з гарбузом і бататом. Смачне, ситне і легке блюдо для обіду або вечері.

Опис приготування:

Суп дієтичний і низькокалорійний. Можна використовувати м'ясний бульйон (курячий або яловичий), овочевий або звичайну воду. Суп варто їсти відразу після приготування, а якщо вже зробили велику порцію, то зберігайте його в холодильнику, а перед подачею розігрійте (можна додати трохи води).

  • Luk-salotų - 1 штука
  • Благословення - 1 штука
  • Гарбуз - 500 грам
  • Сочевиця - 1/4 склянки
  • Рапсове масло - 1 Ст. Ложка
  • Морська сіль - 1 Чайна ложка
  • Ferry Масала - 2 чайних ложки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Курячий бульйон - 3, 5-4 склянки
суп-пюре з гарбузом і бататом - фото крок 1
1. Очистіть цибулю-шалот, потім обсмажте його в великій каструлі з маслом на середньому вогні. Чистий солодка картопля, поріжте його кубиками.
суп-пюре з гарбузом і бататом - фото крок 2
2. Почистіть гарбуз, поріжте її такими ж шматочками, як і батат.
суп-пюре з гарбузом і бататом - фото крок 3
3. Додайте в каструлю гарбуз, захід, сочевицю, Ferry masalu, лавровий лист і сіль за смаком, продовжуйте готувати ще 5 хвилин.
суп-пюре з гарбузом і бататом - фото крок 4
4. Влийте курячий бульйон і доведіть до кипіння, потім накрийте кришкою, зменшіть вогонь і продовжуйте варити на слабкому вогні 30-45 хвилин, поки овочі і сочевиця не стануть м'якими.
суп-пюре з гарбузом і бататом - фото крок 5
5. Дістаньте лавровий лист. Використовуйте погружной блендер, щоб зробити суп-пюре.
суп-пюре з гарбузом і бататом - фото крок 6
6. Подавайте суп гарячим, прикрасивши гілочкою зелені.

Схожі рецепти