Салат «Веселка» на день народження
(покроковий рецепт з фото)
Яскравий і барвистий вітамінний салат, який без сумніву прикрасить святковий стіл. Дивіться, як приготувати салат "радуга" на день народження. Таке блюдо всіх здивує і порадує.
Кількість, колір і різноманітність інгредієнтів ви можете підібрати самі для себе. Так як моя День народження в грудні, я люблю готувати такий салат, щоб здивувати і порадувати своїх гостей свіжим, яскравим, фруктовим вітамінним салатом "веселка" . Подавати салат ви можете порційно в піалах, а також дуже вигідно виглядає такий салат, викладений шарами на великому блюді. Гості можуть змішувати фрукти, а можуть вибрати для себе щось певне.
- Ківі - 1 штука
- Манго - 1 штука
- Банан - 2 штуки
- Чорниця - 100 грам
- Полуниця - 150 грам
- Виноград - 100 грам
- Апельсин - 1 штука
- Апельсиновий сік - 200 грам
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Мускатний горіх - За смаком
- Мед - 2 Ст. Ложки
Промийте, очистіть і наріжте фрукти і ягоди шматочками приблизно однакового розміру.
Викладіть фрукти в зручну широку миску і перемішайте.
В окремій ємності змішайте апельсиновий сік, сік лимона, мускатний горіх і мед.
Полийте фрукти апельсиново-медовим соусом. Подавайте порційно в розетках.