Рецепт Салат «Вальдорф» класичний фото

Салат «Вальдорф» класичний
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Фрукти, Зелень, Яблука, Рукола, Селера, Корінь селери
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Хочете відчути себе відвідувачем Нью-Йоркського готелю «Вальдорф»? Саме таким салатом в 1893 році пригощали гостей. Салат на основі селери, яблук, руколи і горіхів - смачна вітамінна бомба!

Долучіться до прекрасного і подивіться, як приготувати салат "вальдорф" класичний. Велика кількість овочів і фруктів робить цей салат дуже корисним і поживним. Рекомендується подавати його до столу з курячим м'ясом, таке поєднання вважається дуже вдалим!

  • Селера - 1/2 штуки (кореня)
  • Ізюм - 1/2 склянки
  • Яблуко - 1 штука
  • Рукола - 1 пучок
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
салат
Підготуйте необхідні інгредієнти. Промийте овочі та фрукти під водою.
салат
Зніміть шкірку з яблука, наріжте м'якоть брусочками.
салат
Селера очищаємо і нарізаємо брусочками, як яблуко. Опускаємо селера в киплячу воду на 2 хвилини, після чого віджимають і з'єднуємо з яблуками.
салат
Ізюм попередньо замочити в окропі на 15 хвилин.
салат
Волоські горіхи злегка обсмажуємо на сухій сковороді.
салат
У слатніцу до яблук і селері додаємо рукколу, горіхи і родзинки. Поливаємо салат лимонним соком і заправляємо майонезом. Смачного!

Схожі рецепти