Салат «Вальдорф» класичний
(покроковий рецепт з фото)
Хочете відчути себе відвідувачем Нью-Йоркського готелю «Вальдорф»? Саме таким салатом в 1893 році пригощали гостей. Салат на основі селери, яблук, руколи і горіхів - смачна вітамінна бомба!
Долучіться до прекрасного і подивіться, як приготувати салат "вальдорф" класичний. Велика кількість овочів і фруктів робить цей салат дуже корисним і поживним. Рекомендується подавати його до столу з курячим м'ясом, таке поєднання вважається дуже вдалим!
- Селера - 1/2 штуки (кореня)
- Ізюм - 1/2 склянки
- Яблуко - 1 штука
- Рукола - 1 пучок
- Лимон - 1/2 штуки
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти. Промийте овочі та фрукти під водою.
Зніміть шкірку з яблука, наріжте м'якоть брусочками.
Селера очищаємо і нарізаємо брусочками, як яблуко. Опускаємо селера в киплячу воду на 2 хвилини, після чого віджимають і з'єднуємо з яблуками.
Ізюм попередньо замочити в окропі на 15 хвилин.
Волоські горіхи злегка обсмажуємо на сухій сковороді.
У слатніцу до яблук і селері додаємо рукколу, горіхи і родзинки. Поливаємо салат лимонним соком і заправляємо майонезом. Смачного!