Рецепт Салат «Вальдорф» з куркою фото

Салат «Вальдорф» з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Птах , Фрукти , Курка , Яблука , Куряча грудка , Селера
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

На зміну звичним майонезним салатів приходять нові і цікаві. Розповім про один з них, а саме - як приготувати салат «Вальдорф» з куркою. Його склад дуже незвичайний і заслуговує на увагу.

Опис приготування:

Може здатись, що інгредієнти в складі цього салату несумісні, але вони прекрасно уживаються на одній тарілці. Салат виходить легким, цікавим, оригінальним і дуже смачним. Його можна приготувати на свято або до вечері.

  • Яблуко - 1 штука
  • Грецькі горіхи - 50 грам
  • Куряча грудка - 500 грам
  • Лимонний сік - 1-2 чайних ложок
  • Селера - 2-3 штук (стебло)
  • Майонез - 1, 5 Ст. Ложки
  • Консервований ананас - 100 грам
  • Сіль і чорний мелений перець - За смаком
салат
1. Яблука мою і очищаю від шкірки, розрізаю на 2 частини та вичищаю насіння, потім нарізаю невеликим кубиком і скроплюю лимонним соком, щоб вони не потемніли.
салат
2. Стебла селери мою, кожен розрізаю уздовж і потім подрібнюю.
салат
3. Кілька кілець консервованого ананаса дістаю з банки і дрібно нарізаю.
салат
4. Волоські горіхи очищаю і подрібнюю ножем або за допомогою качалки.
салат
5. Курячі грудки відварюю в підсоленій воді, потім остуджують і нарізаю кубиками.
салат
6. У мисці з'єднаю всі складові салату, крім горіхів, додаю майонез, за смаком сіль і перець, перемішую. Посипаю волоськими горіхами і подаю до столу, смачного!

Схожі рецепти