Салат «Вальдорф» з куркою
(покроковий рецепт з фото)
На зміну звичним майонезним салатів приходять нові і цікаві. Розповім про один з них, а саме - як приготувати салат «Вальдорф» з куркою. Його склад дуже незвичайний і заслуговує на увагу.
Може здатись, що інгредієнти в складі цього салату несумісні, але вони прекрасно уживаються на одній тарілці. Салат виходить легким, цікавим, оригінальним і дуже смачним. Його можна приготувати на свято або до вечері.
- Яблуко - 1 штука
- Грецькі горіхи - 50 грам
- Куряча грудка - 500 грам
- Лимонний сік - 1-2 чайних ложок
- Селера - 2-3 штук (стебло)
- Майонез - 1, 5 Ст. Ложки
- Консервований ананас - 100 грам
- Сіль і чорний мелений перець - За смаком
1. Яблука мою і очищаю від шкірки, розрізаю на 2 частини та вичищаю насіння, потім нарізаю невеликим кубиком і скроплюю лимонним соком, щоб вони не потемніли.
2. Стебла селери мою, кожен розрізаю уздовж і потім подрібнюю.
3. Кілька кілець консервованого ананаса дістаю з банки і дрібно нарізаю.
4. Волоські горіхи очищаю і подрібнюю ножем або за допомогою качалки.
5. Курячі грудки відварюю в підсоленій воді, потім остуджують і нарізаю кубиками.
6. У мисці з'єднаю всі складові салату, крім горіхів, додаю майонез, за смаком сіль і перець, перемішую. Посипаю волоськими горіхами і подаю до столу, смачного!