Рецепт Салат «свято» фото

Салат «свято»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Фрукти, Капуста, Горіхи, Гранат
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл, День народження
Салати

Багатьом уже набридли занадто калорійні і жирні майонезні салати, які готуються на свята. Я покажу, як приготувати салат "свято", який порадує око і не викличе важкість у шлунку.

Тільки подивіться на цю пишність кольорів і поєднання текстур на блюді. Цей салат дивовижно красивий, на столі він виглядає як справжній витвір мистецтва. При цьому салат ще і надзвичайно корисний. Він гідний будь-якого свята!

  • Пастернак - 1 штука
  • Капуста калі - 1 пучок (вибирайте капусту фіолетового і зеленого кольорів)
  • Гранат - 1 штука
  • Лісовий горіх - 10 штук (жменю)
  • Пармезан - 100 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Оцет винний - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
салат
Найважливіше - вибрати свіжу капусту калі. Саме вона задасть весь тон нашому красивому корисного салату.
салат
Капусту вимиємо, просушимо і наріжемо або порвемо руками некрупно. Пастернак очистимо, наріжемо смужками і обсмажити на вершковому маслі до золотистого кольору. Гранат зрозуміти і дізнатися zernиshki.
салат
Тепер зберемо салат: викладемо на велике плоске блюдо капусту і збризніть рослинним маслом, посолимо. Далі викладаємо пастернак, присипаємо зернами граната. Зверху кладемо подрібнені лісові горіхи, присипаємо тертим пармезаном і перцем за смаком. Збризгуємо все винним оцтом.

Схожі рецепти