Салат «сніговий»
(покроковий рецепт з фото)
Легкий соковитий салат з сиром, яблуком і ананасом прекрасно поєднується з м'ясними стравами. Відмінно вписується в святкове меню. Ще одна перевага салату "сніговий"-Готова він за лічені хвилини.
На святковому рясному столі завжди знайдеться місце легкому салату. У салаті "сніговий" добре поєднуються фруктові нотки, ситність яйця і легкість натертого сиру. Соковитість і свіжість салату надають кисло-солодке яблуко і консервований ананас.
- Яйце - 3 штуки (відварне)
- Сир - 70 грам
- Яблуко - 1 штука (кисло-солодке, тверде)
- Ананас консервований - 140 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Кріп - про За смаком

Підготуйте необхідні продукти.

Сир натріть на дрібній тертці. Ананас наріжте дрібними кубиками. Яблуко очистіть, наріжте тонкими брусочками. Яйця очистіть, наріжте соломкою. Часник пропустіть через часниковий прес, з'єднайте з майонезом.

З'єднайте інгредієнти в чаші, перемішайте.

Додайте рубану зелень за смаком. Смачного!