Рецепт Сніговий торт фото

Сніговий торт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Дієтичне харчування , Роздільне харчування
На святковий стіл , Новий рік , Різдво
Випічка , Солодке , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 8-12
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Уявляєте Новорічний стіл? Купа закусок і улюблені салати. Потім виносять красиве гаряче блюдо ... І настає час солодкого. Хочеться, щоб воно ідеально підійшло під меню. Цей варіант підійде!

Опис приготування:

Ідеальне завершення будь-якого свята - торт. Магазинним зараз нікого не здивувати, тим більше що складно знайти свіжий і смачний. Тому краще дізнайтеся про те, як приготувати"Сніговий торт" для будь-якого зимового свята. Зовні - білий шоколад, а всередині - яскрава клюква і вершковий сир. Поєднання - вище всяких похвал.

  • Борошно пшеничне - 240 грам
  • Цукор - 600 грам(400 г - в тісто, 200 г - в журавлину)
  • Журавлина - 360 грам
  • Вершкове масло - 300 грам
  • Вершковий сир - 240 грам
  • Шоколад - 300 грам (білий)
  • Вершки - 400 мілілітрів (для збивання)
  • Яйце - 10 штук
  • Сік лимона - 2 Ст. Ложки
сніговий торт - фото крок 1
Для початку зробіть бісквіт. Яйця збийте до легкої піни.
сніговий торт - фото крок 2
Потім до них всипте цукор. Збийте масу до стійких піків.
сніговий торт - фото крок 3
Потім порціями всипте борошно. Замішайте повітряне тісто.
сніговий торт - фото крок 4
Після цього акуратно перекладіть тісто, розділивши його на 2 частини, в круглу форму для випічки. Випікайте бісквіти 20 хвилин при 180 градусах в духовці.
сніговий торт - фото крок 5
Готові бісквіти остудіть, а потім розріжте на 2 рівні частини вздовж.
сніговий торт - фото крок 6
Поки займіться начинкою. Журавлину з цукром і лимонним соком помістіть в каструлю.
сніговий торт - фото крок 7
Доведіть ягоди до кипіння. Потім варите їх 10 хвилин, помішуючи, на середньому вогні. Начинку остудіть.
сніговий торт - фото крок 8
Тепер журавлиною змастіть всі шматочки бісквіта з одного боку.
сніговий торт - фото крок 9
Настав час крему. Розтопіть на водяній бані шоколад.
сніговий торт - фото крок 10
В іншому посуді збийте м'яке масло і сир разом.
сніговий торт - фото крок 11
Далі до маси додайте розтоплений шоколад, постійно збиваючи крем.
сніговий торт - фото крок 12
Окремо збийте вершки до стійких піків. Потім акуратно з'єднайте їх з основною шоколадною масою. Крем перемішайте.
сніговий торт - фото крок 13
Готовим кремом змастіть журавлину невеликим шаром. Бісквіти укладіть один на одного так, щоб вгорі була непокрита частина.
сніговий торт - фото крок 14
Зовні торт змастіть кремом. Все ретельно розрівняйте. Прикрасьте випічку зацукрованої журавлиною і гілочкою їли. Залиште торт на ніч у холодильнику. Веселих свят!

Схожі рецепти