Салат «Сніговик»
(покроковий рецепт з фото)
Хочете доповнити меню новорічного столу не тільки смачним, але і тематично оформленим блюдом? Тоді придивіться до цього простого і вельми оригінальному варіанту, як приготувати салат "сніговик" .
1. Сам процес приготування салату досить простий. Для початку потрібно вимити і відварити до готовності в підсоленій воді куряче філе.
2. Картоплю і моркву вимийте і відправте варитися до м'якості.
3. Яйця відварити круто.
4. Коли всі інгредієнти будуть готові, остудіть їх як слід. Тепер можна приступати безпосередньо до складання салату.
5. Картопля очистіть і наріжте невеликими кубиками. Додати сіль, заправте майонезом і перемішайте. Викладіть на тарілку для подачі рівним шаром.
6. Філе також наріжте, сіль і poperčite, викладіть зверху картопля. Змастіть майонезом.
7. Наступним шаром будуть мариновані гриби. До речі, якщо ви не є шанувальником грибів, то можна використовувати мариновані огірочки.
8. Далі - терті жовтки. Як випливає промажьте майонезом.
9. Верхній шар буде складатися з тертих білків. Викладіть їх так, щоб вони повністю покрили верх і боки салату.
10. Морква очистіть, виріжте з неї ніс, рот і щічки для снеговичка.
11. Останній штрих - це маслини, які будуть очками.
Усе, апетитний салатик готовий. Залиште його на деякий час, щоб він просочився, і можна подавати до столу.
Смачних вам свят!
- Куряче філе - 450 грам
- Картопля - 400 грам
- Яйце - 5 штук
- Гриби мариновані - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Маслини - 4 штуки
- Сіль і майонез - За смаком
2. Картоплю і моркву вимийте і відправте варитися до м'якості.
3. Яйця відварити круто.
4. Коли всі інгредієнти будуть готові, остудіть їх як слід. Тепер можна приступати безпосередньо до складання салату.
5. Картопля очистіть і наріжте невеликими кубиками. Додати сіль, заправте майонезом і перемішайте. Викладіть на тарілку для подачі рівним шаром.
6. Філе також наріжте, сіль і poperčite, викладіть зверху картопля. Змастіть майонезом.
7. Наступним шаром будуть мариновані гриби. До речі, якщо ви не є шанувальником грибів, то можна використовувати мариновані огірочки.
8. Далі - терті жовтки. Як випливає промажьте майонезом.
9. Верхній шар буде складатися з тертих білків. Викладіть їх так, щоб вони повністю покрили верх і боки салату.
10. Морква очистіть, виріжте з неї ніс, рот і щічки для снеговичка.
11. Останній штрих - це маслини, які будуть очками.
Усе, апетитний салатик готовий. Залиште його на деякий час, щоб він просочився, і можна подавати до столу.
Смачних вам свят!