Рецепт Салат «Ранок» фото

Салат «Ранок»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Уральська кухня
Молочні продукти , Сир
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 10 хв.

Такий салат дійсно можна подати до сніданку. Він - ніжний, без м'яса, але багатий на вітаміни і, звичайно, в ньому немає майонезу.

Опис приготування:

Всі інгредієнти для цього салату треба просто натерти на тертці. Салат заправляємо спеціями і сметаною або йогуртом і подаємо. Доброго вам ранку!

  • Яблуко - 2 штуки
  • Болгарський перець червоний - 1 штука
  • Твердий сир - 100 грам
  • Крем - 50 грам
  • Зелену цибулю або зелень на ваш вибір - 50 грам
  • Сіль, перець, спеції до салатів - За смаком
салат
Червоне солодке яблуко натріть на тертці.
салат
Болгарський перець нарізати на шматочки. Можна взяти навіть заморожений перець. Головне - розморожувати його правильно (в холодильнику).
салат
Натріть на тертці твердий сир. Можна використовувати будь-який сорт сиру.
салат
Зелену цибулю нарізати дрібно.
салат
Заправте салат сметаною. Додайте сіль і спеції за смаком. Подайте до столу в незвичайній посуді. Це можуть бути фужери або креманки.

Схожі рецепти