Салат «Ранок»
(покроковий рецепт з фото)
Такий салат дійсно можна подати до сніданку. Він - ніжний, без м'яса, але багатий на вітаміни і, звичайно, в ньому немає майонезу.
Всі інгредієнти для цього салату треба просто натерти на тертці. Салат заправляємо спеціями і сметаною або йогуртом і подаємо. Доброго вам ранку!
- Яблуко - 2 штуки
- Болгарський перець червоний - 1 штука
- Твердий сир - 100 грам
- Крем - 50 грам
- Зелену цибулю або зелень на ваш вибір - 50 грам
- Сіль, перець, спеції до салатів - За смаком
Червоне солодке яблуко натріть на тертці.
Болгарський перець нарізати на шматочки. Можна взяти навіть заморожений перець. Головне - розморожувати його правильно (в холодильнику).
Натріть на тертці твердий сир. Можна використовувати будь-який сорт сиру.
Зелену цибулю нарізати дрібно.
Заправте салат сметаною. Додайте сіль і спеції за смаком. Подайте до столу в незвичайній посуді. Це можуть бути фужери або креманки.