Рецепт Салат «Новорічний ранок» фото

Салат «Новорічний ранок»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Новий рік
Салати

Всім, хто любить оригінальні смакові експерименти, пропоную звернути свій погляд на цей дуже цікавий варіант, як приготувати салат "новорічний ранок" .

1. Для початку займіться приготуванням індички. Філе вимийте, обсушити, натріть сумішшю солі і перцю. При бажанні можете використовувати улюблені спеції.

2. На сковороду з розігрітим рослинним маслом відправте філе, обсмажте до готовності і рум'яної скоринки.

3. Тим часом вимийте листочки базиліка, дайте їм обсохнути.

4. Фету розімніть виделкою і викладіть на тарілку для подачі разом з базиліком.

5. Готовуюіндичку (також в рецепті приготування салату "новорічний ранок" можете використовувати куряче філе) остудіть трохи і наріжте шматочками.

6. Очистіть ківі, гострим ножем наріжте тонкими скибочками.

7. Зелене кисле яблуко прекрасно доповнить цей салатик.

8. В якості заправки використовується не традиційний для святкового столу майонез, а приголомшливий журавлинний соус. Полийте його зверху - і все, салат "новорічний ранок" в домашніх умовах готовий.

Його приголомшливий смак не залишиться непоміченим. Оригінальний, легкий і дуже апетитний.

  • Філе індички - 400 грам
  • Ківі - 2 штуки
  • Зелене яблуко - 1 штука
  • Фета - 100 грам
  • Базилік - За смаком (або інша зелень)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Журавлиний соус - 2 Ст. Ложки
1. Для початку займіться приготуванням індички. Філе вимийте, обсушити, натріть сумішшю солі і перцю. При бажанні можете використовувати улюблені спеції.

2. На сковороду з розігрітим рослинним маслом відправте філе, обсмажте до готовності і рум'яної скоринки.

3. Тим часом вимийте листочки базиліка, дайте їм обсохнути.

4. Фету розімніть виделкою і викладіть на тарілку для подачі разом з базиліком.

5. Готовуюіндичку (також в рецепті приготування салату "новорічний ранок" можете використовувати куряче філе) остудіть трохи і наріжте шматочками.

6. Очистіть ківі, гострим ножем наріжте тонкими скибочками.

7. Зелене кисле яблуко прекрасно доповнить цей салатик.

8. В якості заправки використовується не традиційний для святкового столу майонез, а приголомшливий журавлинний соус. Полийте його зверху - і все, салат "новорічний ранок" в домашніх умовах готовий.

Його приголомшливий смак не залишиться непоміченим. Оригінальний, легкий і дуже апетитний.

Схожі рецепти