Салат «Новорічний ранок»
(покроковий рецепт з фото)
Всім, хто любить оригінальні смакові експерименти, пропоную звернути свій погляд на цей дуже цікавий варіант, як приготувати салат "новорічний ранок" .
1. Для початку займіться приготуванням індички. Філе вимийте, обсушити, натріть сумішшю солі і перцю. При бажанні можете використовувати улюблені спеції.
2. На сковороду з розігрітим рослинним маслом відправте філе, обсмажте до готовності і рум'яної скоринки.
3. Тим часом вимийте листочки базиліка, дайте їм обсохнути.
4. Фету розімніть виделкою і викладіть на тарілку для подачі разом з базиліком.
5. Готовуюіндичку (також в рецепті приготування салату "новорічний ранок" можете використовувати куряче філе) остудіть трохи і наріжте шматочками.
6. Очистіть ківі, гострим ножем наріжте тонкими скибочками.
7. Зелене кисле яблуко прекрасно доповнить цей салатик.
8. В якості заправки використовується не традиційний для святкового столу майонез, а приголомшливий журавлинний соус. Полийте його зверху - і все, салат "новорічний ранок" в домашніх умовах готовий.
Його приголомшливий смак не залишиться непоміченим. Оригінальний, легкий і дуже апетитний.
- Філе індички - 400 грам
- Ківі - 2 штуки
- Зелене яблуко - 1 штука
- Фета - 100 грам
- Базилік - За смаком (або інша зелень)
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Журавлиний соус - 2 Ст. Ложки
2. На сковороду з розігрітим рослинним маслом відправте філе, обсмажте до готовності і рум'яної скоринки.
3. Тим часом вимийте листочки базиліка, дайте їм обсохнути.
4. Фету розімніть виделкою і викладіть на тарілку для подачі разом з базиліком.
5. Готовуюіндичку (також в рецепті приготування салату "новорічний ранок" можете використовувати куряче філе) остудіть трохи і наріжте шматочками.
6. Очистіть ківі, гострим ножем наріжте тонкими скибочками.
7. Зелене кисле яблуко прекрасно доповнить цей салатик.
8. В якості заправки використовується не традиційний для святкового столу майонез, а приголомшливий журавлинний соус. Полийте його зверху - і все, салат "новорічний ранок" в домашніх умовах готовий.
Його приголомшливий смак не залишиться непоміченим. Оригінальний, легкий і дуже апетитний.