Рецепт Салат «Новорічний ранок» фото

Салат «Новорічний ранок»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Новий рік
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Всім, хто любить оригінальні смакові експерименти, пропоную звернути свій погляд на цей дуже цікавий варіант, як приготувати салат"Новорічний ранок" .

Опис приготування:

1. Для початку займіться приготуванням індички. Філе вимийте, обсушити, натріть сумішшю солі і перцю. При бажанні можете використовувати улюблені спеції.

2. На сковороду з розігрітим рослинним маслом відправте філе, обсмажте до готовності і рум'яної скоринки.

3. Тим часом вимийте листочки базиліка, дайте їм обсохнути.

4. Фету розімніть виделкою і викладіть на тарілку для подачі разом з базиліком.

5. Готовуюіндичку (також в рецепті приготування салату"Новорічний ранок" можете використовувати куряче філе) остудіть трохи і наріжте шматочками.

6. Очистіть ківі, гострим ножем наріжте тонкими скибочками.

7. Зелене кисле яблуко прекрасно доповнить цей салатик.

8. В якості заправки використовується не традиційний для святкового столу майонез, а приголомшливий журавлинний соус. Полийте його зверху - і все, салат"Новорічний ранок" в домашніх умовах готовий.

Його приголомшливий смак не залишиться непоміченим. Оригінальний, легкий і дуже апетитний.

  • Філе індички - 400 грам
  • Ківі - 2 штуки
  • Зелене яблуко - 1 штука
  • Фета - 100 грам
  • Базилік - За смаком (або інша зелень)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Журавлиний соус - 2 Ст. Ложки
1. Для початку займіться приготуванням індички. Філе вимийте, обсушити, натріть сумішшю солі і перцю. При бажанні можете використовувати улюблені спеції.

2. На сковороду з розігрітим рослинним маслом відправте філе, обсмажте до готовності і рум'яної скоринки.

3. Тим часом вимийте листочки базиліка, дайте їм обсохнути.

4. Фету розімніть виделкою і викладіть на тарілку для подачі разом з базиліком.

5. Готовуюіндичку (також в рецепті приготування салату"Новорічний ранок" можете використовувати куряче філе) остудіть трохи і наріжте шматочками.

6. Очистіть ківі, гострим ножем наріжте тонкими скибочками.

7. Зелене кисле яблуко прекрасно доповнить цей салатик.

8. В якості заправки використовується не традиційний для святкового столу майонез, а приголомшливий журавлинний соус. Полийте його зверху - і все, салат"Новорічний ранок" в домашніх умовах готовий.

Його приголомшливий смак не залишиться непоміченим. Оригінальний, легкий і дуже апетитний.

Схожі рецепти