Рецепт Салат «Празький» без майонезу фото

Салат «Празький» без майонезу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Куряче філе, Яйця, Морква, Огірок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Хочу розповісти вам, як приготувати салат "празький" без майонезу, соковитий, яскравий, ситний, хрусткий і апетитний. Це салат з дуже цікавою заправкою. Приготування займе у вас не більше 15 хвилин.

Салати без майонезу можна сміливо назвати весняними і дуже легкими. Салат "празький" - відмінне тому підтвердження. Завдяки смачною і ароматною заправці овочі і куряча грудка набувають цікавий і дуже апетитний смак. Більш того, заправка з гірчицею створює контраст із солодкою морквою, що робить салат ще смачніше. Обов'язково використовуйте саме оливкова олія гарної якості, так як від цього безпосередньо залежить смак салату.

  • Куряче філе відварне - 200 грам
  • Свіжий огірок - 180 грам
  • Зелена цибуля - 10-20 грам
  • Морква сира - 30-40 грам
  • Яйця курячі відварні - 3 штуки(+ 1 відвареної жовток)
  • Гірчиця з цілими зернами - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 За смаком
салат
1. Відварну курячу грудку і свіжий огірок наріжте невеликими шматочками. Відварені яйця наріжте дрібно, відклавши один жовток для соусу.
салат
2. Дрібно наріжте зелену цибулю і за допомогою овочерізки наріжте сиру моркву тонкими пластинками. Приготуйте заправку: жовток змішайте з гірчицею, сіллю і додайте оливкову олію.
салат
3. Заправте салат, добре перемішайте і подавайте, прикрасивши нарізаною цибулею. Смачного!

Схожі рецепти