Рецепт Салат «Празький» без майонезу фото

Салат «Празький» без майонезу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряче філе , Яйця , Морква , Огірок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Хочу розповісти вам, як приготувати салат"Празький" без майонезу, соковитий, яскравий, ситний, хрусткий і апетитний. Це салат з дуже цікавою заправкою. Приготування займе у вас не більше 15 хвилин.

Опис приготування:

Салати без майонезу можна сміливо назвати весняними і дуже легкими. Салат"Празький" - відмінне тому підтвердження. Завдяки смачною і ароматною заправці овочі і куряча грудка набувають цікавий і дуже апетитний смак. Більш того, заправка з гірчицею створює контраст із солодкою морквою, що робить салат ще смачніше. Обов'язково використовуйте саме оливкова олія гарної якості, так як від цього безпосередньо залежить смак салату.

  • Куряче філе відварне - 200 грам
  • Свіжий огірок - 180 грам
  • Зелена цибуля - 10-20 грам
  • Морква сира - 30-40 грам
  • Яйця курячі відварні - 3 штуки(+ 1 відвареної жовток)
  • Гірчиця з цілими зернами - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 За смаком
салат
1. Відварну курячу грудку і свіжий огірок наріжте невеликими шматочками. Відварені яйця наріжте дрібно, відклавши один жовток для соусу.
салат
2. Дрібно наріжте зелену цибулю і за допомогою овочерізки наріжте сиру моркву тонкими пластинками. Приготуйте заправку: жовток змішайте з гірчицею, сіллю і додайте оливкову олію.
салат
3. Заправте салат, добре перемішайте і подавайте, прикрасивши нарізаною цибулею. Смачного!

Схожі рецепти