Празький салат з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Празький салат з яловичиною готується зі свіжим болгарським перцем, яблуком і солоними огірками. Салат - ситний і оригінальний. Наші туристи, пробували салат в Празі, винайшли багато своїх варіантів.
Празький салат з яловичиною має певну нарізку. Всі ріжеться тонко і на тарілці виглядає красиво. М'ясо обсмажують зі спеціями за смаком. Це може бути базилік, білий або чорний перець, koriandr, кмин, мускатний горіх і так далі. Празький салат з яловичиною дуже зручно і красиво подавати порційно в посуді у вигляді склянок. Щоб яблуко не темніло, його теж збризкують лимонним соком. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 200 грам
- Свинина - 200 грам
- Солоні огірки - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Лист салату - 4 штуки
- Яблуко - 1 штука (зелене)
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 200 грам
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
М'ясо ріжемо на тонкі смужки і смажимо на олії на великому вогні малими порціями. Додаємо спеції.
До м'яса додаємо цибулю півкільцями. Все остигає на сковороді. Злити масло зайве, скропити соком лимона, посолити, заправити майонезом.
Ріжемо тонкою соломкою очищене яблуко, перець.
Ріжемо солоний огірок соломкою.
Викладаємо на листя салату, м'ясо та овочі, поливаємо майонезом.