Рецепт Салат «Прага» фото

Салат «Прага»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Фрукти , Курка , Куряче філе , Сухофрукти , Чорнослив
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл , Фуршет
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Прага салат & Quot; " готується з вареної курячої грудкою і чорносливом. Заправляється майонезом. Серед інших інгредієнтів - мариновані огірочки, цибуля ріпчаста, яйця, горошок. Салат - ситний, святковий.

Опис приготування:

Як приготувати салат"Прага" ?

1. Морква відваріть. Яйця також відваріть круто, потім остудіть, почистіть і наріжте невеликими кубиками. Те ж зробіть з морквою. Морква годі й дрібнити ножем, а натерти на тертці.

2. Куряче філе відварити в підсоленій воді до готовності. Можна нарізати шматочками і обсмажити на олії на середньому вогні.

3. Lukovitsu чистий, наріжте кубиками. У сковороду влийте ложку-дві олії, прогрійте на середньому вогні і обсмажити цибулю до прозорості.

4. Горошок відкиньте на друшляк.

5. Огірок наріжте кубиками.

6. Частина чорносливу подрібніть, частина залиште для прикраси.

7. Викладайте салат"Прага" шарами у велику салатницю. Зверху - майонез і сливи. Можна салат просто перемішати з майонезом, а зверху прикрасити майонезом і цілими сливами.

Прага салат & Quot; " готовий!

Смачного!

  • Курка, філе - 300 грам
  • Яйця - 2-3 штук
  • Морква - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука (маленька)
  • Горошок консервований - 200 грам
  • Майонез - 4-5 Ст. Ложок
  • Огірок маринований (солоний) - 2-3 штук
  • Чорнослив - 150 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Як приготувати салат"Прага" ?

1. Морква відваріть. Яйця також відваріть круто, потім остудіть, почистіть і наріжте невеликими кубиками. Те ж зробіть з морквою. Морква годі й дрібнити ножем, а натерти на тертці.

2. Куряче філе відварити в підсоленій воді до готовності. Можна нарізати шматочками і обсмажити на олії на середньому вогні.

3. Lukovitsu чистий, наріжте кубиками. У сковороду влийте ложку-дві олії, прогрійте на середньому вогні і обсмажити цибулю до прозорості.

4. Горошок відкиньте на друшляк.

5. Огірок наріжте кубиками.

6. Частина чорносливу подрібніть, частина залиште для прикраси.

7. Викладайте салат"Прага" шарами у велику салатницю. Зверху - майонез і сливи. Можна салат просто перемішати з майонезом, а зверху прикрасити майонезом і цілими сливами.

Прага салат & Quot; " готовий!

Смачного!

Схожі рецепти