Салат «Прага» з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.
Оригінальний листковий салат прекрасно підійде для новорічного столу. Цікаве поєднання інгредієнтів, легкість приготування! Раджу звернути увагу на рецепт. Це дуже смачно!
Опис приготування:
Салат цей придуманий в ресторані"Прага" , тому раджу залишити рецепт без змін і доповнень. Суворо дотримуйтеся рецептуру.
- Куряче філе - 200 грам
- Яйце куряче варене - 2 штуки
- Морква варена - 1 штука
- Огірки мариновані - 150 грам
- Горошок консервований - 150 грам
- Чеснослів - 50 грам
- Горіхи волоські - 20 грам
- Майонез - 150 грам
1. Огірки дрібно наріжте.
2. Викладіть першим шаром на тарілку або в сервировочное кільце.
3. Курку наріжте і викладіть наступним шаром. Трохи майонезу.
4. Далі натерті або нарізані яйця і трохи майонезу.
5. Потім зелений горошок.
6. Трохи майонезу і натерту моркву.
7. Горіхи подрібнити, чорнослив наріжте смужками.
8. Викладіть по краю чорнослив, а в центрі салату горіхи.
9. Смачного!