Справжній торт «Прага»
(покроковий рецепт з фото)
Любіть торт "прага"? Я Ось просто обожнюю, і вам з радістю розповім, як приготувати справжній торт "прага" в домашніх умовах. Спробуйте, це смачне і ошатне частування для дітей і дорослих!
Перед вами класичний рецепт справжнього торта "прага", і я вам з радістю розповім, як його приготувати. Вийде ніжне, делікатне і в той же час дуже смачне і прямо-таки домашнє частування! дивіться, як приготувати цей торт так, щоб навіть ваша бабуся дізналася цей смак з першого укусу!
- Крем - 300 грам
- Цукор - 250 грам(50 грам - для глазурі)
- Борошно - 250 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Яйця - 3 штуки
- Згущене молоко - 1 штука(1 банку)
- Какао - 9 Ст. Ложок(4 ст.Л. - в тісто, 4 ст.Л. - в вершках, 1 ст.Л. - для глазурі)
- Розпушувач - 0.5 чайних ложки
1. Яйця і цукор збиваємо до однорідності. Потім додамо до них сметану і соду, перемішаємо до розчинення розпушувача. Окремо змішаємо борошно і 4 ложки какао, вводимо потроху в суміш.
2. Ось таке буде гладке тісто. Розділимо його на дві частини і випікаємо з нього два однакових коржа. Печемо в духовці при 180 градусах близько 20 хвилин.
3. Для крему збиваємо розм'якшене вершкове масло зі згущеним молоком і чотирма ложками какао.
4. Коржі промажем кремом і повапниш їм торт з усіх боків. І нехай постоїть в холодильнику як мінімум півгодини, а краще - годину чи навіть кілька.
5. Для глазурі змішаємо тепер 3-4 ложки цукру, 3-4 ложки води, 1 ложку какао і 1 ложку сметани. Ретельно перемішати і заливаємо торт зверху. Нехай знову стоїть у холодильнику кілька годин. Готово!