Рецепт Справжній торт «Прага» фото

Справжній торт «Прага»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Яйця
ПП рецепти
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Торти

Любіть торт "прага"? Я Ось просто обожнюю, і вам з радістю розповім, як приготувати справжній торт "прага" в домашніх умовах. Спробуйте, це смачне і ошатне частування для дітей і дорослих!

Перед вами класичний рецепт справжнього торта "прага", і я вам з радістю розповім, як його приготувати. Вийде ніжне, делікатне і в той же час дуже смачне і прямо-таки домашнє частування! дивіться, як приготувати цей торт так, щоб навіть ваша бабуся дізналася цей смак з першого укусу!

  • Крем - 300 грам
  • Цукор - 250 грам(50 грам - для глазурі)
  • Борошно - 250 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Згущене молоко - 1 штука(1 банку)
  • Какао - 9 Ст. Ложок(4 ст.Л. - в тісто, 4 ст.Л. - в вершках, 1 ст.Л. - для глазурі)
  • Розпушувач - 0.5 чайних ложки
справжній торт
1. Яйця і цукор збиваємо до однорідності. Потім додамо до них сметану і соду, перемішаємо до розчинення розпушувача. Окремо змішаємо борошно і 4 ложки какао, вводимо потроху в суміш.
справжній торт
2. Ось таке буде гладке тісто. Розділимо його на дві частини і випікаємо з нього два однакових коржа. Печемо в духовці при 180 градусах близько 20 хвилин.
справжній торт
3. Для крему збиваємо розм'якшене вершкове масло зі згущеним молоком і чотирма ложками какао.
справжній торт
4. Коржі промажем кремом і повапниш їм торт з усіх боків. І нехай постоїть в холодильнику як мінімум півгодини, а краще - годину чи навіть кілька.
справжній торт
5. Для глазурі змішаємо тепер 3-4 ложки цукру, 3-4 ложки води, 1 ложку какао і 1 ложку сметани. Ретельно перемішати і заливаємо торт зверху. Нехай знову стоїть у холодильнику кілька годин. Готово!

Схожі рецепти