Рецепт Салат пікантний з квасолею фото

Салат пікантний з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Перед вами дуже цікавий і вишуканий рецепт приготування салату пікантного з квасолею, овочами і грейпфрутом. Оригінальний і нескладний, він вартий того, щоб його спробувати.

Ця страва для любителів гостренького. Завдяки цитрусової нотки, салатик виходить дивно ароматним і оригінальним. Якщо хочете зробити його більш ситним, доповніть відвареної курячої грудкою, наприклад.

1. Насамперед поставте каструлю з водою на вогонь і доведіть до кипіння.

2. Очистіть часник. Якщо у вас є під рукою ступка, то використовуйте її. Відведіть туди нарізаний чилі і часник, розімніть в пасту.

3. Додайте цукор, рибний соус і сік лимона. Спробуйте соус на смак, при необхідності всипте ще трохи цукру або перцю, наприклад.

4. У киплячу воду опустіть стручкову квасолю на 1 хвилину. Паралельно підготуйте друшляки лід. Викладіть квасолю на друшляк і поставте на лід. Таким чином, квасоля залишиться яскравою і зеленої. Після обсушити її паперовою серветкою, щоб прибрати залишки води.

5. Наріжте півкільцями цибулину. Найкраще взяти червоний лук. У випадку з білим, його можна ошпарити окропом, наприклад.

6. Очистіть грейпфрут (також використовувати в рецепт приготування салату пікантного з квасолею можна апельсин або помело) і наріжте скибочками.

7. З'єднайте всі інгредієнти в салатник і полийте заправкою.

8. Додайте трохи м'яти і салат пікантний з квасолею в домашніх умовах можна подавати до столу.


  • Часник - 3 зубчики
  • Чилі перець - 1 штука
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Рибний соус - 1 Чайна ложка
  • Сік лимона - 2-3 чайних ложок
  • Квасоля стручкова - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Грейпфрут - 1 штука
  • М'ята - За смаком
Ця страва для любителів гостренького. Завдяки цитрусової нотки, салатик виходить дивно ароматним і оригінальним. Якщо хочете зробити його більш ситним, доповніть відвареної курячої грудкою, наприклад.

1. Насамперед поставте каструлю з водою на вогонь і доведіть до кипіння.

2. Очистіть часник. Якщо у вас є під рукою ступка, то використовуйте її. Відведіть туди нарізаний чилі і часник, розімніть в пасту.

3. Додайте цукор, рибний соус і сік лимона. Спробуйте соус на смак, при необхідності всипте ще трохи цукру або перцю, наприклад.

4. У киплячу воду опустіть стручкову квасолю на 1 хвилину. Паралельно підготуйте друшляки лід. Викладіть квасолю на друшляк і поставте на лід. Таким чином, квасоля залишиться яскравою і зеленої. Після обсушити її паперовою серветкою, щоб прибрати залишки води.

5. Наріжте півкільцями цибулину. Найкраще взяти червоний лук. У випадку з білим, його можна ошпарити окропом, наприклад.

6. Очистіть грейпфрут (також використовувати в рецепт приготування салату пікантного з квасолею можна апельсин або помело) і наріжте скибочками.

7. З'єднайте всі інгредієнти в салатник і полийте заправкою.

8. Додайте трохи м'яти і салат пікантний з квасолею в домашніх умовах можна подавати до столу.

Схожі рецепти