Пікантний салат «Фенхель»
(покроковий рецепт з фото)
Соковитий, корисний і такий яскравий - всі ці слова належать до пікантному салату "фенхель" і характеризують його як не можна краще! Ви просто зобов'язані його спробувати, особливо, якщо стежте за фігурою!
Пікантний салат "фенхель" - це максимум користі в одній тарілці! Принадність цієї страви в тому, що воно не потребує додавання спецій і заправок. Соку від інгредієнтів цілком достатньо. Готуйте, пробуйте, салат вам обов'язково сподобається!
- Фенхель - 1 штука (невелика цибулина)
- Морква - 1 штука
- Апельсин - 1 штука
- Огірок - 1/2 штуки (довгоплідний)
- Журавлина - 30 грам (сушена)
1. Ось і весь невеликий набір продуктів, який буде потрібно для приготування салату.
2. Журавлину замочуємо в окропі хвилин на 5.
3. Морква очистимо і нарізаємо на тонкі смужки теркою для корейської моркви.
4. Очищаємо апельсин, видаляємо перетинки і акуратно відокремлюємо м'якоть.
5. Очистимо огірок від шкірки і нарізаємо тонкими кружечками.
6. Фенхель ріжемо соломкою.
7. Викладаємо в миску всі підготовлені інгредієнти, додаємо журавлину і перемішуємо. Даємо настоятися 10 хвилин. Заправляти і солити не потрібно.
8. Прикрасьте салат на свій смак і подавайте! Смачного!