Рецепт Пікантний салат «Фенхель» фото

Пікантний салат «Фенхель»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Соковитий, корисний і такий яскравий - всі ці слова належать до пікантному салату"Фенхель" і характеризують його як не можна краще! Ви просто зобов'язані його спробувати, особливо, якщо стежте за фігурою!

Опис приготування:

Пікантний салат"Фенхель" - це максимум користі в одній тарілці! Принадність цієї страви в тому, що воно не потребує додавання спецій і заправок. Соку від інгредієнтів цілком достатньо. Готуйте, пробуйте, салат вам обов'язково сподобається!

  • Фенхель - 1 штука (невелика цибулина)
  • Морква - 1 штука
  • Апельсин - 1 штука
  • Огірок - 1/2 штуки (довгоплідний)
  • Журавлина - 30 грам (сушена)
пікантний салат
1. Ось і весь невеликий набір продуктів, який буде потрібно для приготування салату.
пікантний салат
2. Журавлину замочуємо в окропі хвилин на 5.
пікантний салат
3. Морква очистимо і нарізаємо на тонкі смужки теркою для корейської моркви.
пікантний салат
4. Очищаємо апельсин, видаляємо перетинки і акуратно відокремлюємо м'якоть.
пікантний салат
5. Очистимо огірок від шкірки і нарізаємо тонкими кружечками.
пікантний салат
6. Фенхель ріжемо соломкою.
пікантний салат
7. Викладаємо в миску всі підготовлені інгредієнти, додаємо журавлину і перемішуємо. Даємо настоятися 10 хвилин. Заправляти і солити не потрібно.
пікантний салат
8. Прикрасьте салат на свій смак і подавайте! Смачного!

Схожі рецепти