Рецепт Пряна морква і фенхель фото

Пряна морква і фенхель
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Зелень, Морква, Фенхель
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарніри, Гостре, По-селянськи

Печені овочі є частим гарніром для м'яса і курки. Найчастіше на перший план виходить картопля, але не тільки він поєднується з гарячими стравами. Ви можете спробувати щось зовсім оригінальне.

Я розповім вам про те, як приготувати пряну морква і фенхель. Не часто цей коренеплід стає головним продуктом в рецепті, але тут все вийшло гармонійно. А фенхель дасть яскравий смаковий відтінок. І не забудьте про перці, який дасть поєднання солодкуватого моркви всередині і гострої хрусткої скоринки зовні.

  • Морква - 700 грам (найкраще кольорова)
  • Фенхель - 1 штука
  • Оливкова олія - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 1, 25 чайних ложки
  • Каєнський перець - 0, 25 чайних ложки
пряна морква і фенхель - фото крок 1
Промиту моркву наріжте шматочками по діагоналі товщиною в 1-1, 5 см.
пряна морква і фенхель - фото крок 2
Білу частину фенхеля наріжте тонкими скибочками.
пряна морква і фенхель - фото крок 3
Потім фенхель і моркву перемішайте з олією, перцем і сіллю.
пряна морква і фенхель - фото крок 4
Розігрійте духовку до 200 градусів. Перекладіть інгредієнти на деко.
пряна морква і фенхель - фото крок 5
Запікайте гарнір протягом 20 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти