Пряна морква і фенхель
(покроковий рецепт з фото)
Печені овочі є частим гарніром для м'яса і курки. Найчастіше на перший план виходить картопля, але не тільки він поєднується з гарячими стравами. Ви можете спробувати щось зовсім оригінальне.
Я розповім вам про те, як приготувати пряну морква і фенхель. Не часто цей коренеплід стає головним продуктом в рецепті, але тут все вийшло гармонійно. А фенхель дасть яскравий смаковий відтінок. І не забудьте про перці, який дасть поєднання солодкуватого моркви всередині і гострої хрусткої скоринки зовні.
- Морква - 700 грам (найкраще кольорова)
- Фенхель - 1 штука
- Оливкова олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 1, 25 чайних ложки
- Каєнський перець - 0, 25 чайних ложки
Промиту моркву наріжте шматочками по діагоналі товщиною в 1-1, 5 см.
Білу частину фенхеля наріжте тонкими скибочками.
Потім фенхель і моркву перемішайте з олією, перцем і сіллю.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Перекладіть інгредієнти на деко.
Запікайте гарнір протягом 20 хвилин. Смачного!