Салат «онежский» з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як зробити салат "онежський" з шинкою, а всіх любителів дієтичних страв попрошу відвернутися, так як тут у нас і картопелька смажена, і м'ясо, і волоські горіхи, і гранат…
Розповім, як зробити салат "онежський" з шинкою в домашніх умовах. По суті, не можна сказати, що це святковий салат з вишуканим смаком, - але він все ж дуже оригінальний, і я вам тому дуже його рекомендую! Смачний і насичений виходить салат, чоловіки будуть в захваті!
- Шинка - 200 грам
- Капуста - 200 грам
- Буряк - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Гранат - 1 штука
- Kartofey - 4 штуки
- Горіхи волоські - За смаком
- Майонез - За смаком
1. Шинку обсмажити на олії. Я зазвичай беру в рівних пропорціях яловичину і шинку. Остужаем.
2. Картоплю ріжемо тонкою соломкою і обсмажити у фритюрі. Теж остудити. Якщо не любите сирі овочі - морквину і буряк теж відваріть і остудіть. Всі інгредієнти нарізаємо соломкою.
3. Я овочі не відварюю, мені подобається і так. Викладаємо всі інгредієнти купками, по центру виливаємо майонез. Салат готовий!