Салат «Олів'є» з ікрою
(покроковий рецепт з фото)
Овочі, Риба та морепродукти, Птах, Картопля, Креветки, Морепродукти, Курка, Куряче філе, Яйця, Огірок, Ікра
У цьому рецепті використовуються дещо незвичні інгредієнти для приготування всім відомого салату "олів'є" . Тут присутні креветки і червона ікра, куряче філе і овочі. Виходить супер!
До вашої уваги - простий рецепт приготування салату "олів'є" з ікрою.
Вам будуть потрібні такі інгредієнти: ікра червона, креветки заморожені, цибуля ріпчаста, картопля, солоні огірки, горошок консервований, яйця варені, куряче філе відварне, майонез, сіль і перець. Салат подається до столу окремими невеликими порціями, прикрашеними червоною ікрою і скибочками варених яєць. Гарного вам дня!
- Куряче філе - 1 штука (відварне)
- Креветки - 250 грам (заморожені)
- Горошок консервований - 1 штука (баночка)
- Огірки мариновані - 2 штуки
- Яйця - 3 штуки (зварені круто)
- Картопля варена - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Червона ікра - За смаком
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Лимонний сік - 1 За смаком
Також нарізаємо зварені круто яйця.
Лук подрібнюємо.
Креветки заливаємо окропом на 1 хвилину. Потім додаємо до інших інгредієнтів, окропивши соком лимона.
Салат подається порційно, а не в загальній салатниці. Зверху кожна порція прикрашається ікрою. Смачного!