Салат «Обжорка» з сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.
Цей простий у приготуванні і ситний салат може бути не тільки доповненням до основних страв, але і стати повноцінним вечерею. Як приготувати салат"Обжорка" з сухариками, описано в рецепті з фото.
Опис приготування:
Сухарики можна замінити на солені в упаковці, але приготовані на сковороді ароматні. Те ж і зі сметаною, яку, звичайно, можна замінити майонезом. Однак салат зі сметаною заливкою набагато ніжніше.
- Куряче філе - 400 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Морква - 4 штуки
- Крем - 300 мілілітрів
- Baton Nareznoy - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Заздалегідь відваріть куряче філе. Остигнуло м'ясо наріжте або нарвіть руками не дуже дрібно.
2. Нагрійте на сковороді 1 столову ложку масла. Цибуля наріжте півкільцями і обсмажте до виділення прозорого соку.
3. Поки обсмажуєте цибулю, почистіть і натріть на тертці моркву. Потім викладіть її на сковороду з цибулею, прибравши його трохи в сторону. Гасіть овочі під кришкою кілька хвилин, а після перемішайте і смажте до готовності. Перед тим як прибрати сковороду з вогню, посоліть і поперчіть морква з цибулею, додайте спеції на ваш смак.
3. Для приготування сухарів наріжте батон невеликими брусочками. Потім обсмажте в сковороді з усіх боків з додаванням олії. Можна використовувати готові сухарі.
4. Після того, як всі складові салату готові, можете приступити до складання. На дно салатник, в яких будете подавати страву, викладіть відварне філе курки і залийте ложкою сметани. Наступним шаром викладіть обсмажені овочі і знову покрийте сметаною. Поверх всього покладіть сухарі.