Салат «Обжорка» з сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Цей простий у приготуванні і ситний салат може бути не тільки доповненням до основних страв, але і стати повноцінним вечерею. Як приготувати салат "обжорка" з сухариками, описано в рецепті з фото.
Сухарики можна замінити на солені в упаковці, але приготовані на сковороді ароматні. Те ж і зі сметаною, яку, звичайно, можна замінити майонезом. Однак салат зі сметаною заливкою набагато ніжніше.
- Куряче філе - 400 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Морква - 4 штуки
- Крем - 300 мілілітрів
- Baton Nareznoy - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Спеції - За смаком
2. Нагрійте на сковороді 1 столову ложку масла. Цибуля наріжте півкільцями і обсмажте до виділення прозорого соку.
3. Для приготування сухарів наріжте батон невеликими брусочками. Потім обсмажте в сковороді з усіх боків з додаванням олії. Можна використовувати готові сухарі.