Салат «Обжорка» з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 10 хв.
Дуже швидкий, ситний, смачний салат з доступних інгредієнтів. Все в ньому гармонійно і поживно. З його приготуванням впорається навіть починаюча господиня.
Опис приготування:
Смачний і ситний салат, який готується за лічені хвилини! відмінний варіант, як для святкового столу, так і для повсякденного обіду або вечері. Хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати салат"Обжорка" з квасолею.
- Квасоля консервована - 1 банку
- Ковбаса копчена - 150 грам
- Помідор - 3 штуки
- Плавлений сир - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Кріп - 1 пучок
- Майонез - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Ковбасу і помідор наріжте соломкою. Плавлений сир наріжте кубиками.
У великому салатнику соєденіте консервовану квасолю, нарізані яйця, помідор, ковбасу і сир.
Додайте дрібно нарізаний кріп.
Додайте пропущений через прес часник.
Додайте трохи майонезу і перемішайте.
Подавайте салат в одному салатнику, або порційно.