Салат «Обжорка» з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Пропоную приготувати ситний і калорійний салат з курки і овочів. Родзинка салату - пікантні огірочки. Любителі часнику можуть додати пару зубчиків в салат, це додасть особливий смак страви.
Опис приготування:
Щоб приготувати салат, заздалегідь відваріть куряче філе, для цього м'ясо киньте в киплячу воду з сіллю і спеціями, варите 30-35 хвилин. В якості спецій в бульйон я додаю лавровий лист і перець духмяний (або горошком). Отже, дивіться мій рецепт, як приготувати салат"Обжорка" з куркою!
- Куряче філе - 400 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Солоний огірок - 3-4 штук
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Часник - 1-2 зубчиків (по бажанню)
- Сіль - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Олія - 2-3 Ст. Ложок (для смаження овочів)
1. Підготуйте продукти для салату. Заздалегідь відваріть в солі зі спеціями куряче філе, остудіть. Очистіть цибулю і моркву. За бажанням можна використовувати часник (1-2 зубчики, не більше).
2. Цибуля поріжте тонкими півкільцями, моркву натріть на крупній тертці. Обсмажте овочі на рослинному маслі з додаванням солі до м'якості.
3. Куряче філе порізати кубиками або просто розберіть на волокна.
4. Додайте до курки порізані соломкою огірочки.
5. Додайте в салат смажені овочі, майонез, сіль, чорний перець.
6. Перемішайте салат, подайте до столу. Смачного!